Tamara Tol

Eigenschappen Tamara Tol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Inclusief M-set

Tamara Tol boeken?

Tamara Tol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tamara Tol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tamara Tol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tamara Tol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tamara Tol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tamara Tol

Extra informatie Tamara Tol

Nederland maakt voor het eerst kennis met Tamara Tol wanneer ze in de jaren ’90 meedoet aan de Soundmixshow van Hennie Huisman. Als Linda Ronstadt maakt ze tijdens die show diepe indruk wanneer ze kiest voor de wereldhit ‘Desperado’. Al snel volgen er TV optredens en  als ze vervolgens een optreden verzorgt bij ‘Vocaal Centraal bij BZN’ is de zangcarrière van de oogverblindende Volendamse een feit. Nederland kan niet meer op de goedlachse zangeres heen en sluit Tamara Tol in de armen. Bovendien gaat een langgekoesterde hartenwens in vervulling wanneer ze toetreedt tot het duo ‘Ben Tamara’.

De singel ‘Dit vergeet ik niet’ krijgt landelijke bekendheid en het brengt haar in het voorprogramma van ‘ The Bold and the Beautiful’ tijdens hun concerttour in Ahoy. Tamara besluit daarna solo verder te gaan en het volgende hoogtepunt in haar carrière dient zich aan wanneer ze in 1999 wordt uitgenodigd mee te doen aan de finale van het Nationale Songfestival. Tamara kiest voor de ballad ‘Coming Home’ geschreven door de BZN – leden Jan Keizer, Jack Veermanen Jan Tuyp. Het nummer wordt door de publieksjury als favoriet uitgeroepen en de dag erna is ze te gast bij Paul de Leeuw om in het programma ‘Laat de Leeuw’ met Paul een duet te zingen. Het nummer wordt op singel uitgebracht. Wanneer Tamara in contact komt met producer/songwriter Piet Soueris een gouden combinatie geboren en als ze in 2006 haar soloalbum ‘Zeg ’t met bloemen’ uitbrengt wordt ze gevraagd optredens te verzorgen voor Nederlandse militairen die in het buitenland gestationeerd zijn. Het brengt haar o.a. naar Bosnië, Kosovo, Cyprus en Afghanistan.

Tamara toert daarna heel Nederland door, is in diverse dinershows te bewonderen en haalt zelfs met een aantal singels de Nederlandse hitlijsten. Bovendien slaat ze in 2009 een totaal andere richting in wanneer ze met het album ‘Ich will leben’ de Duitstalige hitlijsten bestormt. Het nummer ‘Für die liebe leben’ wordt  zelfs als singel in Duitsland uitgebracht. Haar volgende wapenfeit is de singel ‘Als de zon weer schijnt’ die in 2012 in menige hitlijst te vinden is. Maar creatief als de zingende schoonheid is gaat ze op  zoek naar een nieuw idee wat aansluit bij haar live optredens. En dat concept is er!
Tamara Tol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tamara Tol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tamara Tol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tamara Tol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tamara Tol en de eventuele overige kosten om een optreden van Tamara Tol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tamara Tol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tamara Tol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tamara Tol checken, een gratis optie plaatsen op Tamara Tol en de boeking(en) van Tamara Tol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tamara Tol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag