Dj Otzi

Eigenschappen Dj Otzi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dj Otzi boeken?

Dj Otzi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Otzi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dj Otzi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dj Otzi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dj Otzi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dj Otzi

Extra informatie Dj Otzi

Biografie Dj Otzi
DJ Ötzi timmert al wat jaartjes aan de weg. Waarschijnlijk ken je hem nog wel van Anton aus Tirol. De laatste hit van de geboren Oostenrijker is natuurlijk “Einen Stern”. DJ Ötzi (Sankt Johann in Tirol, 7 januari 1971) is een Oostenrijkse popartiest, wiens naam eigenlijk Gerhard Friedl luidt. In 1995 werd hij in een karaokebar ontdekt en begon hij een loopbaan als animator. Eerst in Oostenrijk, maar later ook op Mallorca in Spanje.

Zijn muzikale doorbraak haalde DJ Ötzi onverwacht in 1999 met het après-ski-lied Anton aus Tirol. Dit werd niet alleen een hit in Oostenrijk, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, België, Luxemburg en Nederland. In 2001 haalde DJ Ötzi een nummer één hit in Groot-Brittannië, Frankrijk en Australië met het lied: “Hey Baby”. Hij was daarme de eerste Oostenrijker, die dit lukte. In ditzelfde jaar heeft hij ook een song opgenomen met de Nederlandse Hermes House Band.

DJ Ötzi is herkenbaar door zijn wit gebreide mutsje. DJ Otzi is uitgeroepen tot meest succesvolle Oostenrijkse artiest in het buitenland.
Dj Otzi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dj Otzi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dj Otzi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dj Otzi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dj Otzi en de eventuele overige kosten om een optreden van Dj Otzi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dj Otzi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dj Otzi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dj Otzi checken, een gratis optie plaatsen op Dj Otzi en de boeking(en) van Dj Otzi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dj Otzi, BOEKINGSBUREAU Dj Otzi, BOEKINGSBURO Dj Otzi, ENTERTAINMENTBUREAU Dj Otzi, ENTERTAINMENTBURO Dj Otzi, ARTIESTENBUREAU Dj Otzi, BOEKINGSKANTOOR Dj Otzi, IMPRESARIAAT Dj Otzi, MUZIEKBURO Dj Otzi, MUZIEKBUREAU Dj Otzi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dj Otzi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dj Otzi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dj Otzi.

 

Offerte Dj Otzi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag