Chris Zegers

Eigenschappen Chris Zegers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Chris Zegers boeken?

Chris Zegers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chris Zegers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chris Zegers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chris Zegers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Zegers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chris Zegers

Chris werd op 7 februari 1971 geboren in Zeist. Daar bleef hij wonen tot hij in 1989 begon met zijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn afstuderen vertrok hij in 1995 als management trainee naar Singapore, om een jaar later weer terug te keren naar Nederland. Zijn eerste televisierol kreeg hij in de VARA serie ‘Oppassen’. Daarna speelde hij tot 1998 in de soap ‘Onderweg Naar Morgen’. In datzelfde jaar was hij ook te zien in de film ‘Het Witte Wief’ en in de populaire serie ‘All Stars’. In de tussentijd is Chris in contact gekomen met een aantal muzikanten met wie hij al snel een band vormde. Er werd een album opgenomen en er kwamen twee singles uit. Het grote succes bleef echter uit. Na een periode van bezinning koos Chris uiteindelijk voor acteren en het maken van een reisprogramma. Vervolgens speelde hij een bijrol in de Amerikaanse film Shaka Zulu, naast Grace Jones, Omar Shariff en James Fox. En had hij een hoofdrol in de succesvolle Nederlandse film ‘Liever Verliefd’. In 2003 en 2004 was Chris naast o. a. Romijn Conen, Kenneth Herdigein en Will van Kralingen te zien in de NCRV dramaserie ‘Hartslag’. Daarnaast speelt Chris de rol van Peter Denteneer in de dramaserie ‘De Meiden van de Wit’ te zien op Net 5. Op dit moment reist Chris alweer voor het derde jaar de wereld rond voor het programma RTL Travel.

Chris Zegers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chris Zegers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chris Zegers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chris Zegers en de eventuele overige kosten om een optreden van Chris Zegers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chris Zegers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chris Zegers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chris Zegers checken, een gratis optie plaatsen op Chris Zegers en de boeking(en) van Chris Zegers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chris Zegers, BOEKINGSBUREAU Chris Zegers, BOEKINGSBURO Chris Zegers, ENTERTAINMENTBUREAU Chris Zegers, ENTERTAINMENTBURO Chris Zegers, ARTIESTENBUREAU Chris Zegers, BOEKINGSKANTOOR Chris Zegers, IMPRESARIAAT Chris Zegers, MUZIEKBURO Chris Zegers, MUZIEKBUREAU Chris Zegers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chris Zegers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chris Zegers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chris Zegers.

 

Offerte Chris Zegers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag