Eric van Tijn

Eigenschappen Eric van Tijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Eric van Tijn boeken?

Eric van Tijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric van Tijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eric van Tijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eric van Tijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eric van Tijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eric van Tijn

Eric is geboren op 2 november 1956 in Amsterdam. Zijn vader was geluidstechnicus en Eric groeide letterlijk in zijn studio op. Eric wilde vanaf jongs af aan niets anders dan platen maken. In zijn schoolperiode speelde hij in verschillende bandjes. Na het atheneum ging hij naar het Conservatorium waar hij compositie, arrangeren en piano studeerde. In die tijd maakte al hij zijn eerste platenproductie: een (reclame) single met Patricia Paay, waar er 50. 000 van verkocht werden (goud). Deze serie was het begin van de uiterst succesvolle samenwerking tussen Eric en Jochem Fluitsma, die tot nu toe meer dan 50 hits in Nederland alleen opleverde. Vanaf 1985 scoorden ze met hun eigen ontdekkingen MaiTai (History, Am I losing you forever, Female Intuition enz. ) en Richenel (Dance around the world) en daarna kwamen The Star Sisters en The Dolly Dots. Ze schreven en produceerden liedjes voor verschillende artiesten als The Scene (Helden), JuanWells (Summer Rain), Linda,Roos&Jessica (Ademnood), Bastiaan Ragas, Rene Froger, Montserrat Caballe, Rob de Nijs,, Mathilde Santing (Beauty of the Ritual), Andre Hazes, Frizzle Sizzle (Talk it Over), Englebert Humperdinck, Gerard Joling, 4Fun, Lee Towers, The S. O. S. Band, Sylvester, Marlon Jackson, Conny Vandenbos, Guus Meeuwis, Peter Koelewijn, Lois Lane, Kinderen voor Kinderen, Paul de Leeuw, Willeke Alberti, Tony Scott , Andre van Duin, The Status Quo, De Kast, Henk Westbroek en de Jazzpolitie (Liefdesliedjes). Hun succes bleef niet alleen beperkt tot Nederland. Mai Tai en Richenel hadden hits in vele landen en halverwege de jaren negentig hadden Eric & Jochem weer enorm internationaal succes met de boyband Caught in the Act. Vooral in Duitsland was deze groep mateloos populair; ze verkochten er meer dan 2 miljoen platen. In 1994 deden Fluitsma & van Tijn mee aan het Nationale Songfestival. Ze wonnen met het lied Vrede wat gelijk de doorbraak van Ruth Jacott betekende. Ze produceerden en componeerden voor haar volgende albums die ook een groot succes waren. (In Ierland werden ze op het Eurovisie Songfestival zesde. ) Een paar jaar later behaalde Edsilia Rombley de vierde plaats op het Eurovisie Songfestival in Birmingham met het liedje Hemel en Aarde, wederom geschreven en geproduceerd door Eric & Jochem. Afgelopen drie jaar heeft Eric van Tijn in de jury van het televisieprogramma Idols gezeten. Eric gaat bij Idols op zoek naar de ideale combinatie van zang, lied en persoonlijkheid.

Eric van Tijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eric van Tijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eric van Tijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eric van Tijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Eric van Tijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eric van Tijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eric van Tijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eric van Tijn checken, een gratis optie plaatsen op Eric van Tijn en de boeking(en) van Eric van Tijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eric van Tijn, BOEKINGSBUREAU Eric van Tijn, BOEKINGSBURO Eric van Tijn, ENTERTAINMENTBUREAU Eric van Tijn, ENTERTAINMENTBURO Eric van Tijn, ARTIESTENBUREAU Eric van Tijn, BOEKINGSKANTOOR Eric van Tijn, IMPRESARIAAT Eric van Tijn, MUZIEKBURO Eric van Tijn, MUZIEKBUREAU Eric van Tijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eric van Tijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eric van Tijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eric van Tijn.

 

Offerte Eric van Tijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag