Aukje van Ginneken

Eigenschappen Aukje van Ginneken boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.

Aukje van Ginneken boeken?

Aukje van Ginneken boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aukje van Ginneken.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aukje van Ginneken.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aukje van Ginneken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aukje van Ginneken plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aukje van Ginneken

Bekend van Goede Tijden Slechte Tijden en natuurlijk van de playboy. Naast haar middelbare schoolopleiding volgde Aukje reeds op jonge leeftijd diverse zang-, dans- en acteerlessen op een theaterschool. Dankzij haar rol in de musical ‘Oliver Twist’, op 14-jarige leeftijd, werd zij ontdekt door een modellenbureau. Ze werd meteen gevraagd voor een aantal commercials en bedrijfsfilms. Zo speelde zij in december ’96 in een informatief filmpje voor het Nederlands Zuivelburo, werkte ze mee aan een commercial voor Always en was er een fotosessie voor Canon. Om haar talenten verder te ontwikkelen ging Aukje in ’97 naar de speciale musicalklas van de muziekschool in Breda. Na een bioscoopreclame voor de Nationale Bioscoopbon stond ze in februari ’99 in de finale van ‘Monte Carlo Soaptalent’. Dit leverde haar de vaste rol van Charlie op in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, een rol die zij vol enthousiasme vertolkte.

Aukje van Ginneken boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aukje van Ginneken.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aukje van Ginneken, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aukje van Ginneken en de eventuele overige kosten om een optreden van Aukje van Ginneken mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aukje van Ginneken.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aukje van Ginneken. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aukje van Ginneken checken, een gratis optie plaatsen op Aukje van Ginneken en de boeking(en) van Aukje van Ginneken voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aukje van Ginneken, BOEKINGSBUREAU Aukje van Ginneken, BOEKINGSBURO Aukje van Ginneken, ENTERTAINMENTBUREAU Aukje van Ginneken, ENTERTAINMENTBURO Aukje van Ginneken, ARTIESTENBUREAU Aukje van Ginneken, BOEKINGSKANTOOR Aukje van Ginneken, IMPRESARIAAT Aukje van Ginneken, MUZIEKBURO Aukje van Ginneken, MUZIEKBUREAU Aukje van Ginneken, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aukje van Ginneken, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aukje van Ginneken, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aukje van Ginneken.

 

Offerte Aukje van Ginneken aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag