Plaatshouder

Eigenschappen Leontine Borsato boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Leontine Borsato boeken?

Leontine Borsato boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Leontine Borsato.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Leontine Borsato.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Leontine Borsato ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Leontine Borsato plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Leontine Borsato

Op 19 mei 2007 gaf Tiësto het kick-off concert van zijn nieuwe wereldtournee Elements Of Life in de Ethias Arena in Hasselt voor meer dan 20000 mensen. In 2004 trad hij ook al op in de Ethias Arena. Op 2 juni 2007 gaf Thijs wederom een concert in het Gelredome. Aanvankelijk was de bedoeling dat ook op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni een show zou plaatsvinden, maar deze werden in april alsnog afgezegd.

Leontine Borsato boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Leontine Borsato.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Leontine Borsato, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Leontine Borsato en de eventuele overige kosten om een optreden van Leontine Borsato mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Leontine Borsato.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Leontine Borsato. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Leontine Borsato checken, een gratis optie plaatsen op Leontine Borsato en de boeking(en) van Leontine Borsato voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Leontine Borsato, BOEKINGSBUREAU Leontine Borsato, BOEKINGSBURO Leontine Borsato, ENTERTAINMENTBUREAU Leontine Borsato, ENTERTAINMENTBURO Leontine Borsato, ARTIESTENBUREAU Leontine Borsato, BOEKINGSKANTOOR Leontine Borsato, IMPRESARIAAT Leontine Borsato, MUZIEKBURO Leontine Borsato, MUZIEKBUREAU Leontine Borsato, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Leontine Borsato, ARTIESTENBOEKINGSBURO Leontine Borsato, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Leontine Borsato.

 

Offerte Leontine Borsato aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag