Saskia Noort

Eigenschappen Saskia Noort boeken

Prijs
v.a. 5.950
Tijdsduur
In overleg

Saskia Noort boeken?

Saskia Noort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Saskia Noort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Saskia Noort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Saskia Noort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Saskia Noort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Ze heeft twee kinderen. Na haar havo, studeerde Saskia journalistiek en theaterwetenschap in Utrecht. Sinds begin jaren negentig schreef Saskia Noort voor een groot aantal bladen, waaronder Viva, Marie Claire, TopSanté en Ouders van Nu. Momenteel schrijft ze columns voor VT Wonen, Playboy en het glossymagazine LINDA.

In 2003 debuteerde ze als auteur met de literaire thriller Terug naar de kust, gevolgd door De eetclub (2004), Nieuwe buren (2006) en De verbouwing (2009). Zowel Terug naar de kust als De eetclub werden genomineerd voor de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek. Daarnaast verschenen drie columnbundels: Aan de goede kant van 30, 40: over lijf en leven van een veertiger enBabykoorts.

In totaal werden er bijna anderhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht en haar werk verschijnt in meer dan 15 landen, waaronder Duitsland, Engeland, Rusland, Zweden en Frankrijk. In februari 2010 won Saskia Noort de Prix SNCF du Polar, een belangrijke Franse lezersprijs voorPetits meurtres entre voisins, de Franse vertaling van De eetclub.

De film Terug naar de kust ging eind oktober 2009 in première. Linda de Mol speelde hierin de hoofdrol. De verfilming van De eetclub kwam in 2010 uit met o.a. Bracha van Doesburg en Angela Schijf.

Van haar laatste roman Koorts (2011) verscheen onlangs het 200.000e exemplaar.

Saskia Noort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Saskia Noort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Saskia Noort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Saskia Noort en de eventuele overige kosten om een optreden van Saskia Noort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Saskia Noort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Saskia Noort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Saskia Noort checken, een gratis optie plaatsen op Saskia Noort en de boeking(en) van Saskia Noort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Saskia Noort, BOEKINGSBUREAU Saskia Noort, BOEKINGSBURO Saskia Noort, ENTERTAINMENTBUREAU Saskia Noort, ENTERTAINMENTBURO Saskia Noort, ARTIESTENBUREAU Saskia Noort, BOEKINGSKANTOOR Saskia Noort, IMPRESARIAAT Saskia Noort, MUZIEKBURO Saskia Noort, MUZIEKBUREAU Saskia Noort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Saskia Noort, ARTIESTENBOEKINGSBURO Saskia Noort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Saskia Noort.

 

Offerte Saskia Noort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag