Pascal Jalhaij

Eigenschappen Pascal Jalhaij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Pascal Jalhaij boeken?

Pascal Jalhaij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pascal Jalhaij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pascal Jalhaij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pascal Jalhaij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pascal Jalhaij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pascal Jalhaij

Hij geldt als een van de meest innovatieve koks. Heeft zelfs al een kookboek op zijn naam staan. In het bezit van een tweede ster en is dan ook een absolute topper. Pascal Jalhaij. Zijn grote streven? “Ik streef naar een eigen signatuur. Zeg maar een handtekening. Iets waar je een kok aan kunt herkennen als je eet. En dan ben ik eerlijk. Ik ben nog jong. Ik werk er hard aan en dan ben ik dankbaar dat grote koks als Kranenborg die signatuur herkennen. Voor mijzelf geldt dat vooral voor de sauzen en de roti. Maar ik ben er nog lang niet. “. Pascal Jalhaij is afkomstig uit de stal van Kranenborg en is een teamspeler. Hij zal altijd zijn sous-chef, Michiel de Bruijn, bij zijn successen betrekken. Zelfbewust, maar ook bescheiden: “Succes is bedreigend”, zegt hij. “Ik ben nog lang geen begrip. Het zal zeker nog een jaar duren voor we zover zijn dat er echt een rode draad door de menukaart loopt en dat je kunt spreken van klassiekers, die ik zelf bedacht en ontwikkeld heb en die dus nooit meer van de kaart zullen verdwijnen. ” Thuis hadden ze het even niet zo begrepen met de jonge Pascal. Volgens de bekende Cito-toets lag mavo/havo voor de hand. Maar de jonge Limburger wilde naar de lts in Sittard. Consumptieve vakken. Met het tweede jaar al koken. Niet dat je daar nu echt koken leerde, moest hij een paar jaar later erkennen toen hij zijn eerste job had bij Paul Marnasse in Auberge du Cheval in Ulestraten. Daar vlogen de pannen om zijn oren en sneuvelden de tegeltjes aan de wand als de chef-kok weer eens uit zijn slof schoot omdat de jonge Pascal er een puinhoop van maakte. “Zijn carrièreplanning was doordacht. Een stageplaats in Restaurant Kandinsky in Scheveningen; gevolgd door Chateau Neercanne, waar hij doorgroeide tot Chef de Partie. Daarna naar Au Coin des Bonnes Enfants in Maastricht; werd vervolgens junior sous-chef in het Amsterdamse restaurant Excelsior, waar Imco Binnerts zijn Michelin-ster verdiende. De grote doorbraak kwam voor hem met het Concours Minervois, waar Robert Kranenborg hem ontdekte. Chef de Partie in La Rive. Twee Michelin-sterren. “Kranenborg is, net als Cas Spijkers, voor mij een van de allergrootsten in Nederland. Boegbeelden. Een man, die enerzijds discipline kent, maar tegelijk ook zeer begaafd is om niet alleen zijn kookfilosofie uit te dragen, maar ook de wereld er omheen. Talent en kwaliteit moet je niet verstoppen, daar moet je voor uit durven komen. “Zijn kans in Restaurant Vermeer kreeg hij toen de chef-kok die daar werkte, Edwin Kats, de opvolger werd van Kranenborg in het Amstel Hotel. Pascal werd gevraagd voor Vermeer. Pascal: “Toen ik meneer Kranenborg vertelde van de uitnodiging, riep hij meteen enthousiast dat ik het moest doen. Normaal zou hij eerst exact willen weten hoe het contract er zakelijk uit zou zien, maar hier zei hij: pakken die kans, laat maar zien wat je kunt. Die zakelijke kant komt later wel. ” Bij Vermeer kan ik, zonder teveel op de prijs te letten, mijn eigen criteria bepalen. Er komt bij mij geen tarbot van minder dan 3,5 kg binnen. Ik doe geen concessies. ”

Pascal Jalhaij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pascal Jalhaij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pascal Jalhaij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pascal Jalhaij en de eventuele overige kosten om een optreden van Pascal Jalhaij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pascal Jalhaij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pascal Jalhaij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pascal Jalhaij checken, een gratis optie plaatsen op Pascal Jalhaij en de boeking(en) van Pascal Jalhaij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pascal Jalhaij, BOEKINGSBUREAU Pascal Jalhaij, BOEKINGSBURO Pascal Jalhaij, ENTERTAINMENTBUREAU Pascal Jalhaij, ENTERTAINMENTBURO Pascal Jalhaij, ARTIESTENBUREAU Pascal Jalhaij, BOEKINGSKANTOOR Pascal Jalhaij, IMPRESARIAAT Pascal Jalhaij, MUZIEKBURO Pascal Jalhaij, MUZIEKBUREAU Pascal Jalhaij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pascal Jalhaij, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pascal Jalhaij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pascal Jalhaij.

Offerte Pascal Jalhaij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag