Nikkie Plessen

Eigenschappen Nikkie Plessen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Nikkie Plessen boeken?

Nikkie Plessen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nikkie Plessen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nikkie Plessen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nikkie Plessen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nikkie Plessen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ziet op 8 mei 1985 het levenslicht in de Domstad, Utrecht. Momenteel woont ze in Amsterdam. Sinds september 2006 is ze de nieuwste aanwinst van TMF, waar ze samen met Miljuschka Reaction presenteert!
Het is niet nieuw voor Nikkie om voor de camera te staan. Ze begint haar carrière als actrice in de soapserie Onderweg Naar Morgen. Later speelt ze, naast acteurs Victor Löw en Simone Kleinsma, in de succesvolle tv-serie Kees & Co. Ook heeft ze een rol in de bioscoopfilm De Grot, naar het gelijknamige boek van Tim Krabbé. Haar ervaring als actrice doet ze op bij Jeugdtheaterschool Roel Tijhof. Naast acteren volgt de blondine ook een opleiding voor verschillende dansstijlen, zoals jazzballet, tapdans en videodans.
Tussen 1997 en 2002 behaalt Nikkie haar Havo-diploma aan het Revius Collega in Doorn. Twee jaar nadat ze haar Havo heeft afgerond, besluit ze om Rechten te gaan studeren. Naar eigen zeggen is ze nog steeds bezig met haar studie, maar heeft ze momenteel alleen een ‘pauze’ ingelast. Naast dansen en tennis, is eten één van Nikkie’s grootste hobby’s. Als ze zelf kookt, eet ze soms wel drie keer per week sushi. Daarnaast kan ze wel eens plotseling ontzettende trek krijgen in patat. Zelfs als ze al in bed ligt, is de drang vaak te groot. Dan trekt ze een joggingbroek aan en rijdt ze naar de dichtstbijzijnde snackbar!
Vanaf begin september presenteert Nikkie bij TMF de Straatvraag, die tijdens Reaction wordt uitgezonden. Halverwege oktober is het dan zover: Nikkie mag het stokje overnemen van haar goede vriendin Renate, die – na het presenteren van de TMF Awards – afscheid neemt van de zender. Vanaf dat moment host Nikkie samen met Miljuschka het totaal vernieuwde Reaction!

Nikkie Plessen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nikkie Plessen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nikkie Plessen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nikkie Plessen en de eventuele overige kosten om een optreden van Nikkie Plessen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nikkie Plessen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nikkie Plessen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nikkie Plessen checken, een gratis optie plaatsen op Nikkie Plessen en de boeking(en) van Nikkie Plessen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nikkie Plessen, BOEKINGSBUREAU Nikkie Plessen, BOEKINGSBURO Nikkie Plessen, ENTERTAINMENTBUREAU Nikkie Plessen, ENTERTAINMENTBURO Nikkie Plessen, ARTIESTENBUREAU Nikkie Plessen, BOEKINGSKANTOOR Nikkie Plessen, IMPRESARIAAT Nikkie Plessen, MUZIEKBURO Nikkie Plessen, MUZIEKBUREAU Nikkie Plessen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nikkie Plessen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nikkie Plessen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nikkie Plessen.

 

Offerte Nikkie Plessen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag