Kim Feenstra boeken

Eigenschappen Kim Feenstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Kim Feenstra boeken?

Kim Feenstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kim Feenstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kim Feenstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kim Feenstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kim Feenstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kim Feenstra

Kim Feenstra is een Nederlands fotomodel en is bekend geworden doordat zij de 2e serie van Holland’s Next Top Model heeft gewonnen.
Feenstra deed begin 2007 mee aan de 2e serie van aan het programma Holland’s Next Top Model. Aanvankelijk vond de jury en sommige van haar rivalen haar “irritante” stem in combinatie met matig modellenwerk niet goed. Later in de uitzending bekende Feenstra dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had. Kim maakte zichzelf populair door haar grappige scènes, maar de jury bekende dat ze niet onder de indruk waren van haar sexy poses. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met haar verschillende poses en haar catwalk prestaties. Tijdens de finale zei Yfke Sturm dat ze perfect is voor zowel catwalk als ook fotoshootings.
De hoofdprijs is een contract met Max Models ter waarde van € 50.000 en een coverfoto voor het tijdschrift Glamour. Ook mag Kim voor drie maanden bij het modellenbureau ‘Ice Models’ in Kaapstad, Zuid-Afrika als model aan de slag. Daarnaast won ze ook nog een Mercedes-Benz A-Klasse. Sindsdien stromen de opdrachten binnen en is ze de muze van onder andere Monique Collignon.

Kim Feenstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kim Feenstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kim Feenstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kim Feenstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Kim Feenstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kim Feenstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kim Feenstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kim Feenstra checken, een gratis optie plaatsen op Kim Feenstra en de boeking(en) van Kim Feenstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kim Feenstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag