Annette Barlo

Eigenschappen Annette Barlo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Annette Barlo boeken?

Annette Barlo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annette Barlo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annette Barlo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annette Barlo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annette Barlo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Annette Barlo

Annette Barlo is op 8 november 1974 geboren in Bunnik. Tijdens haar middelbare schooltijd was zij te zien op 14 jarige leeftijd in het KRO programma ‘Platzak’. Later speelde zij tien jaar lang de rol van Anna in de VARA serie ‘Oppassen!!’.   In 1994 ontwikkelde Annette zich als tv presentator van onder andere ‘de Rabo Top 40’ en het NCRV programma ‘Wereldwensen’.
Annette heeft nooit de voorkeur gegeven aan één van de twee disciplines, en vind kiezen hierin erg Hollands, en onzin. “Waarom kiezen? Ik doe graag dingen die ik leuk vind, en wil daarbij niets uitsluiten!”In de jaren erna volgen er diverse tv programma’s en acteerwerkzaamheden zoals ‘Jos op 1’, ‘Splits, Betrapt’, ‘Hij en Julia’, ‘Sponsor Bingo Break’ en  ‘I feel good’. In 2004 wordt Annette de trotse moeder van een zoon en twee jaar later bevalt ze van nog een zoon. Door RTV Utrecht wordt ze gevraagd voor de presentatie van U Vandaag waar zij twee maal per week de presentatie voor haar rekening neemt. Maar het acteer bloed kruipt waar het niet gaan kan en Annette geeft te kennen dat zij heel graag weer wil acteren. Eind februari 2009 wordt zij gevraagd voor een gastrol in Nederlands meest populaire soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. En vanaf mei 2009 maakte zij haar entree als fysiotherapeute Lies de Weerdt.

Annette Barlo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annette Barlo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annette Barlo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annette Barlo en de eventuele overige kosten om een optreden van Annette Barlo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annette Barlo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annette Barlo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annette Barlo checken, een gratis optie plaatsen op Annette Barlo en de boeking(en) van Annette Barlo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annette Barlo, BOEKINGSBUREAU Annette Barlo, BOEKINGSBURO Annette Barlo, ENTERTAINMENTBUREAU Annette Barlo, ENTERTAINMENTBURO Annette Barlo, ARTIESTENBUREAU Annette Barlo, BOEKINGSKANTOOR Annette Barlo, IMPRESARIAAT Annette Barlo, MUZIEKBURO Annette Barlo, MUZIEKBUREAU Annette Barlo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annette Barlo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annette Barlo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annette Barlo.

 

Offerte Annette Barlo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag