John Williams

Eigenschappen John Williams boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

John Williams boeken?

John Williams boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van John Williams.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van John Williams.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van John Williams ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John Williams plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie John Williams

Via een aantal interessante banen achter de theater- en televisieschermen belandtJohn Williamsuiteindelijk voor de televisieschermen. Tot op de dag van vandaag heeft hij zich beziggehouden met verschillende acteerklussen en stort hij zich vol overgave op het presenteren van spelprogramma’s. Thuisbasis van deze spelprogramma’s is momenteel RTL 4. Bij het theater is hij als assistent company manager werkzaam bij de producties ‘Sound of Motown’ en ‘La Cage aux Folles’. Hij figureert daarnaast in de succesvolle soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden en heeft een gastoptreden in Ron’s Jong Geluk Show. Daarnaast speelt hij een rol in de dramaserie Westenwind. Na te zijn begonnen als acteur wordt John al snel gegrepen door het presenteren op televisie. Een screentest maakt al snel duidelijk dat hij daar geknipt voor is. Hij weet door zijn spontane wijze van presenteren duizenden kijkers dagelijks aan zich te binden bijVeronica Live! Met veel succes presenteert hij met Stella Gommans Game Time. In die tijd is hij ook elke zondagmiddag te zien in deBig Entertainment Quiz bij RTL 4. Vanaf april 1999 is John te zien als agent Rodney in de politieserieBlauw Blauw. Bij RTL 5 presenteert John in 2000 samen met Valerie Zwikker het spelletjeWoordzoeker. Ook op dit moment is John druk in allerlei hoeken van de televisiebranche. Naast presentatie van de allerlei spelprogramma’s voor Yorin en RTL4, speelt hij in verschillende Nederlandse series, zoals Onderweg Naar Morgen en Costa!. In april 2001 heeftJohnbovendien de presentatie overgenomen van Vivian Boelen in het RTL 4-programma Opnieuw Beginnen. Vanaf oktober 2001 presenteert John samen met Doesjka Dubbelt, Gaby van Nimwegen en Jaco Kirchjunger het dagelijkse ochtendprogramma Lijn 4. Deze twee tweetallen nemen afwisselend de duo presentatie voor hun rekening.

John Williams boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van John Williams.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van John Williams, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van John Williams en de eventuele overige kosten om een optreden van John Williams mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van John Williams.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor John Williams. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van John Williams checken, een gratis optie plaatsen op John Williams en de boeking(en) van John Williams voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT John Williams, BOEKINGSBUREAU John Williams, BOEKINGSBURO John Williams, ENTERTAINMENTBUREAU John Williams, ENTERTAINMENTBURO John Williams, ARTIESTENBUREAU John Williams, BOEKINGSKANTOOR John Williams, IMPRESARIAAT John Williams, MUZIEKBURO John Williams, MUZIEKBUREAU John Williams, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU John Williams, ARTIESTENBOEKINGSBURO John Williams, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR John Williams.

 

Offerte John Williams aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag