Plaatshouder

Eigenschappen Daniëlle Overgaag boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Daniëlle Overgaag boeken?

Daniëlle Overgaag boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniëlle Overgaag.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daniëlle Overgaag.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daniëlle Overgaag ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daniëlle Overgaag plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daniëlle Overgaag

Daniëlle Overgaag (1973) werd bekend als één van Nederlands beste wielrensters. Al op zesjarige leeftijd zit Daniëlle op de racefiets. Ze blijkt een echt sporttalent te zijn: in 1989 wint Daniëlle de nationale juniorentitel én bereikt ze de derde plaats bij het WK junioren wielrennen.   In 1995 verruilt Daniëlle haar fiets voor de camera en begint haar tv-carrière. Ze is eerst te zien in een Andrelon commercial en gaat vervolgens bij Veronica aan de slag als sportradio-verslaggeefster en als presentatrice van het tv-programma ‘Superelf’. Het presenteren gaat de ex-wielrenster bijzonder goed af. Een reeks van programma’s volgt waarin Daniëlle assisteert en presenteert. Ze was de assistente van Marc Klein Essink bij de ‘Staatsloterijshow’, ze deed ‘Het Staatslot op locatie’ én ze presenteerde de ‘Verjaardagsshow’. In 1999 en 2000 krijgt Daniëlle de mogelijkeid om haar liefde voor sport en haar talent voor presenteren te combineren als presentatrice bij ‘Studio Sport’. Eind december 2000 stopt Daniëlle tijdelijk met haar tv-werk. Als kroon op haar prestaties wordt ze uitgeroepen tot ‘TV Babe van het jaar 2000’. Het tijdschrift VIVA roept Daniëlle datzelfde jaar uit tot sterkste tv-persoonlijkheid. In mei 2001 krijgen Daniëlle en haar man Reinout Oerlemans hun eerste kind. Als presentatrice bij SBS6 nam ze het programma “Show van Nederland” voor haar rekening. Vanaf augustus 2003 keerde Daniëlle terug op de televisie bij SBS6 in het programma ‘Shownieuws’. Verder presenteerde ze voor SBS6 het programma ‘Meer dan de Vrouw van’. Eind 2004 stopt Daniëlle Overgaag weer bij het Shownieuws om te gaan zorgen voor haar kinderen. Ook als glamourvrouw is Daniëlle helemaal ‘hot’. Door de lezers van het magazine ‘Beau Monde’ werd ze verkozen tot mooist gefotografeerde vrouw en won ze de ‘Covergirl Award’ 2003.   

Daniëlle Overgaag boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daniëlle Overgaag.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daniëlle Overgaag, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daniëlle Overgaag en de eventuele overige kosten om een optreden van Daniëlle Overgaag mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daniëlle Overgaag.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daniëlle Overgaag. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daniëlle Overgaag checken, een gratis optie plaatsen op Daniëlle Overgaag en de boeking(en) van Daniëlle Overgaag voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daniëlle Overgaag, BOEKINGSBUREAU Daniëlle Overgaag, BOEKINGSBURO Daniëlle Overgaag, ENTERTAINMENTBUREAU Daniëlle Overgaag, ENTERTAINMENTBURO Daniëlle Overgaag, ARTIESTENBUREAU Daniëlle Overgaag, BOEKINGSKANTOOR Daniëlle Overgaag, IMPRESARIAAT Daniëlle Overgaag, MUZIEKBURO Daniëlle Overgaag, MUZIEKBUREAU Daniëlle Overgaag, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daniëlle Overgaag, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daniëlle Overgaag, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daniëlle Overgaag.

 

Offerte Daniëlle Overgaag aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag