Placeholder

Eigenschappen Kim Kötter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Kim Kötter boeken?

Kim Kötter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kim Kötter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kim Kötter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kim Kötter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kim Kötter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kim Kötter

Multitalent Kim Kötter doet alles vol overgave. Dat werd al duidelijk tijdens haar deelname aan Stinkend rijk en dakloos voor de KRO en in de bloedstollende spelshow Fort Boyard en Expeditie Poolcircel, beide voor de AVRO. Als vaste lifestyle deskundige schuift Kim wekelijks aan bij het ochtendprogramma van WNL.Naast een doorzetter is Kim een echte sfeermaker. Enthousiast en vol energie. Of ze nu voor vijftig of vijfduizend man staat, Kim maakt er een spetterende show van.
Kim Kötter is beschikbaar als presentatrice van zowel openbare als besloten evenementen.Daarbij heeft Kim ook een ruime ervaring in het hosten van product presentaties en seminars.
Neem vrijblijvend contact met ons op over de diverse mogelijkheden van deze veelzijdige presentatrice. 

Kim Kötter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kim Kötter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kim Kötter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kim Kötter en de eventuele overige kosten om een optreden van Kim Kötter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kim Kötter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kim Kötter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kim Kötter checken, een gratis optie plaatsen op Kim Kötter en de boeking(en) van Kim Kötter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kim Kötter, BOEKINGSBUREAU Kim Kötter, BOEKINGSBURO Kim Kötter, ENTERTAINMENTBUREAU Kim Kötter, ENTERTAINMENTBURO Kim Kötter, ARTIESTENBUREAU Kim Kötter, BOEKINGSKANTOOR Kim Kötter, IMPRESARIAAT Kim Kötter, MUZIEKBURO Kim Kötter, MUZIEKBUREAU Kim Kötter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kim Kötter, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kim Kötter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kim Kötter.

 

Offerte Kim Kötter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag