Christine van der Horst

Eigenschappen Christine van der Horst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Christine van der Horst boeken?

Christine van der Horst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christine van der Horst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christine van der Horst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christine van der Horst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christine van der Horst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Christine van der Horst

Christine van der Horst (9/09/1966) maakte op haar 19e jaar haar televisiedebuut, wanneer haar broer haar opgeeft voor het dating programma ‘Op Goed Geluk’ van Carry Tefsen. Hoewel het Christine niet de man van haar dromen oplevert, krijgt ze wel een screentest aangeboden.  Christine blijkt een talent en wordt geïntroduceerd als assistente van Peter Jan Rens in het succesvolle quizprogramma ‘Doet Ie ’t Of Doet Ie ’t Niet’. Na twee jaar assisteren is Christine klaar voor een eigen televisieprogramma, maar kan dat nog niet realiseren. Tijdelijk gaat zij acteren en doet de nodige ervaring op in onder andere ‘Oppassen’, ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘Bureau Kruislaan’ en ‘Vrouwenvleugel’. Christine’s hart blijft echter bij het presenteren liggen. Na een auditie voor Call TV wordt Christine’s droom werkelijkheid. Ze kan direct starten als presentatrice van diverse Call TV programma’s. In  2000 wordt Christine bekend als ‘De Ongekroonde Koningin Van De Nacht’ in het programma ‘Nachtsuite’ van RTL 5, waar zij de meest excentrieke personages het hemd van het lijf vroeg. Daarnaast presenteerde zij op zondagochtend bij RTL 4 het wekelijkse televisieprogramma ‘Lunchroom’ en Chris Kras’, waar zij vele bekende Nederlanders ontving aan de lunchtafel. De blonde televisiediva heeft aan vele andere programma’s meegewerkt. Zij was één van de bewoners van het beruchte Big Brother-huis voor het programma ‘Big Brother VIPS’. Christine deelde daar een week lang lief en leed met Theo van Gogh, Emile Ratelband, Monique Sluiter, Ad Visser en Johan van der Velden. Voor het programma ‘Bobo’s In De Bush’ reisde Christine samen met andere bekende Nederlanders af naar het Maleisisch Borneo, alwaar ze moest zien te overleven in de jungle. Hoewel Christine niet als winnaar uit de bus kwam, was dit wel een onvergetelijke ervaring.  Begin 2007 maakt Christine de overstap van RTL naar SBS 6, waar zij vanaf medio januari diverse belspellen presenteert.   

Christine van der Horst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christine van der Horst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christine van der Horst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christine van der Horst en de eventuele overige kosten om een optreden van Christine van der Horst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christine van der Horst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christine van der Horst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christine van der Horst checken, een gratis optie plaatsen op Christine van der Horst en de boeking(en) van Christine van der Horst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christine van der Horst, BOEKINGSBUREAU Christine van der Horst, BOEKINGSBURO Christine van der Horst, ENTERTAINMENTBUREAU Christine van der Horst, ENTERTAINMENTBURO Christine van der Horst, ARTIESTENBUREAU Christine van der Horst, BOEKINGSKANTOOR Christine van der Horst, IMPRESARIAAT Christine van der Horst, MUZIEKBURO Christine van der Horst, MUZIEKBUREAU Christine van der Horst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christine van der Horst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christine van der Horst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christine van der Horst.

 

Offerte Christine van der Horst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag