Eigenschappen Daniel Boissevain boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.

Daniel Boissevain boeken?

Daniel Boissevain boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniel Boissevain.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daniel Boissevain.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daniel Boissevain ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daniel Boissevain plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daniel Boissevain

Daniël Boissevain; nog tijdens zijn opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool, waar hij in 1994 afstudeerde, debuteerde hij met een hoofdrol in de film ANGIE (1993) van Martin Lagestee. Later was hij te zien in de speelfilm LEK (1999) en in een hoofdrol in de speelfilm en de tv-serie ALL STARS (1999), beide van Jean van de Velde. In 2006 speelde hij Herman Brood in de WILD ROMANCE van Jean van de Velde. Voor deze rol kreeg hij de Rembrandt Award voor beste acteur.
Daarnaast was hij te zien in verschillende international producties zoals ) the GIRL IN HYACINTH BLUE (Hallmark Hall of Fame), MINDHUNTERS en THE DISCOVERY OF HEAVEN.
Op televisie is hij al drie seizoenen lang te zien in de hitserie GOOISCHE VROUWEN (2005-heden). Tevens is hij te zien in de NCRV comedy SUZANNE EN HAAR MANNEN(2008). Eerder speelde hij Chris Luifel in de politieserie LUIFEL & LUIFEL (2001) en was hij drie seizoenen lang te zien als Daan van Dolen in de Net 5 serie MEIDEN VAN DE WIT (2002-2004). Verder was hij onder andere te zien in de singleplay VRIJDAG DE 14e, en in de serie DUNYA EN DESIE (NPS). In 2002 speelde Daniël een grote rol in de telefilm BELLA BETIEN (Shooting Star).
Met zijn eigen toneelgezelschap TEVENGEBROED maakte hij diverse voorstellingen waaronder BIERKAAI in co-produktie met Toneelgroep Amsterdam (1998), KAALSLAG (2000) in samenwerking met De Paardenkathedraal en OUT! (2002). Ook was hij te zien in TRAINSPOTTING (1998) in de regie van Peter Pluymaekers in IPHIGNEIA (Hollandia 1998) in de regie van Johan Simons, in VAN GOGH (Het Toneel Speelt 2002) in de regie van Johan Simons en Leonard Frank en in ANNIE (Jacques Senf 2003) in de regie van Mette Bouhuys. In 2007 was hij te zien in de zeer succesvolle musical DOE MAAR! waarvoor hij de Musical Award voor beste acteur ontving.

Daniel Boissevain boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daniel Boissevain.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daniel Boissevain, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daniel Boissevain en de eventuele overige kosten om een optreden van Daniel Boissevain mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daniel Boissevain.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daniel Boissevain. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daniel Boissevain checken, een gratis optie plaatsen op Daniel Boissevain en de boeking(en) van Daniel Boissevain voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daniel Boissevain, BOEKINGSBUREAU Daniel Boissevain, BOEKINGSBURO Daniel Boissevain, ENTERTAINMENTBUREAU Daniel Boissevain, ENTERTAINMENTBURO Daniel Boissevain, ARTIESTENBUREAU Daniel Boissevain, BOEKINGSKANTOOR Daniel Boissevain, IMPRESARIAAT Daniel Boissevain, MUZIEKBURO Daniel Boissevain, MUZIEKBUREAU Daniel Boissevain, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daniel Boissevain, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daniel Boissevain, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daniel Boissevain.

Offerte Daniel Boissevain aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag