Liny en Marja

Eigenschappen Liny en Marja boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Liny en Marja boeken?

Liny en Marja boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Liny en Marja.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Liny en Marja.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Liny en Marja ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Liny en Marja plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Liny en Marja

Moeder en dochter Liny en Marja zijn een gouden team. In de afgelopen jaren hebben ze al vele huishoudens onder handen genomen in het RTL4 televisieprogramma: ‘Hoe schoon is jouw huis?’. Deze authentieke keurige Haagse dames hebben voor elke huiselijke ravage een oplossing. Ze zijn de schrik van elk studentenhuis en tegenwoordig ook van elk normaal huishouden. Ze nemen niet alleen het huis onder handen, maar ook de bewoner. Vanaf november presenteren Liny en Marja het programma ‘Ik stem niet’ voor Omroep Max. De Poetsdiva’s gaan het land in om niet-stemmend Nederland op te zoeken. Liny en Marja halen graag een bezem door uw bedrijf. Zij zijn beschikbaar voor een verfrissende schoonmaak of ludieke presentaties.

Liny en Marja boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Liny en Marja.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Liny en Marja, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Liny en Marja en de eventuele overige kosten om een optreden van Liny en Marja mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Liny en Marja.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Liny en Marja. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Liny en Marja checken, een gratis optie plaatsen op Liny en Marja en de boeking(en) van Liny en Marja voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Liny en Marja, BOEKINGSBUREAU Liny en Marja, BOEKINGSBURO Liny en Marja, ENTERTAINMENTBUREAU Liny en Marja, ENTERTAINMENTBURO Liny en Marja, ARTIESTENBUREAU Liny en Marja, BOEKINGSKANTOOR Liny en Marja, IMPRESARIAAT Liny en Marja, MUZIEKBURO Liny en Marja, MUZIEKBUREAU Liny en Marja, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Liny en Marja, ARTIESTENBOEKINGSBURO Liny en Marja, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Liny en Marja.

 

Offerte Liny en Marja aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag