Ellemieke Vermolen

Eigenschappen Ellemieke Vermolen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Ellemieke Vermolen boeken?

Ellemieke Vermolen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ellemieke Vermolen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ellemieke Vermolen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ellemieke Vermolen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ellemieke Vermolen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen werd geboren op 13 oktober 1976. Na diverse opleidingen en cursussen heeft zij als model gewerkt via het toonaangevende bureau Max Models. Ook was zij gedurende 2 jaar het gezicht van ‘O’Neill’. Ellemieke Vermolen is daarnaast te zien geweest in vele tv-commercials, waaronder ‘C&A’, ‘Arcade Dance’ en ‘Amstel Bier’. Na diverse acteeropleidingen te hebben gevolgd, waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte zij zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk. Ellemieke verkreeg landelijke bekendheid door haar rol als Bo in de soapserie ‘Goudkust’ die werd uitgezonden bij SBS 6. In 2000 raakte ze in gesprek met Joop van den Ende en assisteerde al vrij snel in ‘Het Milleniumspel’. Ook presenteerde ze ‘Puzzeltijd’. Nadat ze via Goudkust met SBS 6 in aanraking was gekomen, presenteerde Ellemieke ook nog twee seizoenen ‘Explosief’ voor SBS 6. Kort daarna startte ze met ‘Klussen & Wonen’ dat ze samen met Dennis Mulder presenteerde.  Bij ‘Veronica’s Lekkerste’ was Ellemieke al twee keer te zien als jurylid. Samen met Mental Theo, Jasmine Sendar, bekend van ONM en Edwin Smulders, topfotograaf beoordeelde zij de kandidaten op de catwalk. Daarnaast presenteerde ze in 2005 ‘Mama, ik heb je huis verbouwd!’ Het programma is volgens SBS de nachtmerrie van elke ouder en de droom van ieder kind. Jonge kinderen verbouwen in een aantal dagen het huis van hun ouders. De kinderen zijn drie dagen lang de baas in huis en mogen het huis naar eigen smaak verbouwen.  Ellemieke mag zich ‘meest sexy vrouw van Nederland 2005’ noemen. Ze eindigde op de eerste plaats in de vijfde verkiezing van het mannenblad ‘FHM’. In 2006 ontving zij de ‘Hairstyle Award’ bij de ‘Beau Monde Awards 2006’ in het Hilton Hotel. Op dit moment is Ellemieke een van de presentatrices van ‘Shownieuws’ bij SBS. Ze presenteert een aantal malen per week de vroege editie van dit programma. Verder maakt ze voor ‘Shownieuws’ specials met nationale en internationale sterren in binnen- en buitenland. Binnenkort start zij naast ‘Shownieuws’ met een nieuw programma ‘Geboren en Getogen’. In het najaar van 2006 schitterde Ellemieke naast haar drukke schema ook in ‘Sterren dansen op het ijs’, waar zij het tot de laatste vijf schopte.  

Ellemieke Vermolen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ellemieke Vermolen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ellemieke Vermolen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ellemieke Vermolen en de eventuele overige kosten om een optreden van Ellemieke Vermolen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ellemieke Vermolen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ellemieke Vermolen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ellemieke Vermolen checken, een gratis optie plaatsen op Ellemieke Vermolen en de boeking(en) van Ellemieke Vermolen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ellemieke Vermolen, BOEKINGSBUREAU Ellemieke Vermolen, BOEKINGSBURO Ellemieke Vermolen, ENTERTAINMENTBUREAU Ellemieke Vermolen, ENTERTAINMENTBURO Ellemieke Vermolen, ARTIESTENBUREAU Ellemieke Vermolen, BOEKINGSKANTOOR Ellemieke Vermolen, IMPRESARIAAT Ellemieke Vermolen, MUZIEKBURO Ellemieke Vermolen, MUZIEKBUREAU Ellemieke Vermolen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ellemieke Vermolen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ellemieke Vermolen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ellemieke Vermolen.

 

Offerte Ellemieke Vermolen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag