Daan Schuurmans

Eigenschappen Daan Schuurmans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur

Daan Schuurmans boeken?

Daan Schuurmans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daan Schuurmans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daan Schuurmans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daan Schuurmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daan Schuurmans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daan Schuurmans

Onlangs is Daan uitgeroepen tot Beste Acteur en Idool 2002 door de lezers van Hitkrant waarvoor hij de Hitkrant Awards medio februari ’02 in Paradiso in ontvangst nam. Acteur Daan Schuurmans werd na het behalen van zijn VWO diploma aangenomen aan de Toneelacademie in Maastricht. Daarna volgde hij de acteursopleiding aan de Toneelschool in Amsterdam die hij met succes heeft afgerond. Vervolgens verleende Daan zijn medewerking aan verschillende moderne en klassieke theaterproducties van de beide toneelopleidingen en was te zien in de veel bekroonde voorstelling Hamlet bij Theatergroep De Trust onder regie van Theu Boermans. Daan speelde diverse gastrollen in tv- & dramaseries, w. o. Fort Alpha maar kreeg nationale bekendheid met zijn rol als Anton Noordermeer in de populaire televisieserie Westenwind die vanaf februari 1999 werd uitgezonden op RTL4. Daarna was Daan te zien in de succesvolle Nederlandse speelfilm Costa! (regie Johan Nijenhuis) waarin hij de hoofdrol vertolkte. De film was de bioscoophit van 2000 en ontving o. a. de Platina Film op de slotavond van het 21e Nederlands Film Festival in Utrecht en de Hitkrant Award voor de Beste Film 2002. In 2001 was Daan te zien in een aflevering van de populaire tv-serie Baantjer (RTL4) en in een aflevering van de serie De Acteurs die bij de VPRO is uitgezonden. Hij was tevens te zien in een aantal afleveringen van de tv-serie Rozengeur & Wodka Lime (RTL4) en in Costa! de tv-serie (BNN). Voor het tv programma Starring (Yorin) vloog hij naar Los Angeles, alwaar hij Anthony Hopkins & Kevin Spacey interviewde. Daan is uitgeroepen tot Beste Acteur en Idool 2002 door de lezers van Hitkrant waarvoor hij de Hitkrant Awards medio februari ’02 in Paradiso, Amsterdam in ontvangst nam. Vervolgens vertolkte hij de rol van Ties Nijboer in de speelfilm Volle Maan. Voor zijn rol volgde Daan gitaar- & zanglessen. Hij bracht als zijn personage Ties een single op de markt (‘Denk Aan Mij’) die wekenlang in de hitlijsten heeft gestaan. Met dit nummer gaf Daan een eenmalig optreden in de Pepsi Chart Live. Volle Maan was net als Costa een box officehit. In februari 2003 was Daan Schuurmans ‘Shooting Star’ voor Nederland op het prestigieuze filmfestival van Berlijn, waar hij van Dennis Hopper een Icarus-award ontving. Komend najaar is Daan te zien in de rol van een aan drugsverslaafde vader Spiek in de familiefilm Polleke (regie Ineke Houtman) en als de Parelridder Didero in Pipo en de p-p-parelridder (regie Martin Lagestee). Hij heeft een cameo in de speelfilm Phileine Zegt Sorry (regie Robert Jan Westdijk) waarin hij te zien is als het jaloerse ex-vriendje van Phileine, vertolkt door Kim van Kooten. Binnenkort begint Daan aan de opnamen van de speelfilm Floris (regie Jean van de Velde) waarin hij de schurkenrol van Van Rossum jr gaat spelen. Er zijn tevens ver gevorderde plannen voor een tv-serie met de titel Heer & Meester die vrij gebaseerd is op de bekende Engelse tv-serie The Saint.

Daan Schuurmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daan Schuurmans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daan Schuurmans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daan Schuurmans en de eventuele overige kosten om een optreden van Daan Schuurmans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daan Schuurmans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daan Schuurmans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daan Schuurmans checken, een gratis optie plaatsen op Daan Schuurmans en de boeking(en) van Daan Schuurmans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daan Schuurmans, BOEKINGSBUREAU Daan Schuurmans, BOEKINGSBURO Daan Schuurmans, ENTERTAINMENTBUREAU Daan Schuurmans, ENTERTAINMENTBURO Daan Schuurmans, ARTIESTENBUREAU Daan Schuurmans, BOEKINGSKANTOOR Daan Schuurmans, IMPRESARIAAT Daan Schuurmans, MUZIEKBURO Daan Schuurmans, MUZIEKBUREAU Daan Schuurmans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daan Schuurmans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daan Schuurmans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daan Schuurmans.

 

Offerte Daan Schuurmans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag