Ymke Wieringa

Eigenschappen Ymke Wieringa boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Ymke Wieringa boeken?

Ymke Wieringa boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ymke Wieringa.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ymke Wieringa.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ymke Wieringa ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ymke Wieringa plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ymke Wieringa

Wieringa nam in 2009 deel aan het RTL 5-datingprogramma Take me out. In 2010 werd ze gevraagd om deel te nemen aan het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle, waarin ze zevende werd nadat ze noodgedwongen het programma verliet vanwege een beet van een anaconda.
Na haar herstel maakte ze samen met Britt Dekker een online televisieprogramma voor RTL, genaamd De zomer van Britt & Ymke. Het tweetal bezocht hierin diverse zomerse evenementen.
Daarnaast hebben zowel Wieringa als Dekker begin december 2011 een tweejarig contract getekend bij RTL 5. Hierdoor zijn ze exclusief verbonden aan de zender. Het duo zal samen meerdere programma’s gaan maken. Hun eerste programma, Britt en Ymke en het mysterie van…, wordt sinds april 2012 uitgezonden.
Wieringa won in maart 2012 de Spuiten en slikken-test met een 6,8.

Ymke Wieringa boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ymke Wieringa.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ymke Wieringa, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ymke Wieringa en de eventuele overige kosten om een optreden van Ymke Wieringa mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ymke Wieringa.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ymke Wieringa. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ymke Wieringa checken, een gratis optie plaatsen op Ymke Wieringa en de boeking(en) van Ymke Wieringa voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ymke Wieringa, BOEKINGSBUREAU Ymke Wieringa, BOEKINGSBURO Ymke Wieringa, ENTERTAINMENTBUREAU Ymke Wieringa, ENTERTAINMENTBURO Ymke Wieringa, ARTIESTENBUREAU Ymke Wieringa, BOEKINGSKANTOOR Ymke Wieringa, IMPRESARIAAT Ymke Wieringa, MUZIEKBURO Ymke Wieringa, MUZIEKBUREAU Ymke Wieringa, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ymke Wieringa, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ymke Wieringa, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ymke Wieringa.

Offerte Ymke Wieringa aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag