Auke en Ellen

Eigenschappen Auke en Ellen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Auke en Ellen boeken?

Auke en Ellen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Auke en Ellen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Auke en Ellen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Auke en Ellen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Auke en Ellen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Auke en Ellen

Extra informatie Auke en Ellen

Biografie Auke en Ellen
Auke zette al op zijn 7de de eerste stappen in de muziekwereld. Hij werd op een avond door dorpsgenoten uit zijn bed gehaald om in de feesttent te zingen. Na dit avontuur had hij de smaak te pakken. Hij ging op drumles en richtte op 17-jarige leeftijd met accordeonist Ees Westerhof het Duo Nooitgedacht op.

Het was een succesformule. In het begin reed vader Westerhof de twee jonge knapen naar optredens (ze hadden allebei geen rijbewijs) en er werden ook een paar singles opgenomen zoals: Oom agent, Kleine Keessie en Martha, mijn pyama-broek is zoek. Na 4 jaar besloot Auke te stoppen en deed een jaar lang niks in de muziek.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen Kobus Algra van de Wiko´s een nieuwe drummer zocht heeft Auke die kans met beide handen aangepakt. De mannen hebben 6 jaar lang met plezier samen opgetreden. Ze hadden veel optredens, Auke heeft veel van Kobus geleerd en is hem daar nog steeds dankbaar voor.

Daarna ging hij verder met Siep Grotenhuis, toetsenist van het stemmingsduo De Honeyboys. Onder deze naam hebben ze niet zo heel lang gespeeld want met de komst van zangeres Ellen werd de naam veranderd in De Sellina´s. In 1993 kwam hun eerste cd uit en er volgden nog twee: Een live-cd en het laatste album, Geef mij één nacht.

Auke is een entertainer in hart en nieren, hij is voor het podium geboren en een bruiloft of partij verloopt altijd soepel omdat hij altijd overlegt met de bediening. Het presenteren van Hollandse avonden is ook wel aan hem toevertrouwd. Hij doet dat vanuit zijn hart en is dan ook geliefd bij veel collega-artiesten.

Ellen

Vanaf haar 3de liep Ellen zingend haar moeder achterna die haar op een gegeven moment maar op een koor heeft gedaan. Alhoewel ze zich vreselijk ergerde aan de slecht gestemde piano is Ellen er 3 jaar lang met plezier naartoe gegaan en leerde daar 3-stemmig zingen, iets wat haar later goed van pas komen zou.

Ellen heeft vanaf haar 15de in verschillende bandjes gezeten, het repertoire was voornamelijk jaren ’60/’70, top 40 en hardrock. Toen ze de kans kreeg om bij de Wiko´s te zingen heeft ze daar toch even over na moeten denken. Na het eerste optreden wist ze dat deze muziek en de sfeer er omheen datgene was wat ze wou.

Na 2.5 jaar bij dit stemmingsorkest te hebben gezongen besloot ze zich aan te sluiten bij Auke en Siep, drummer/zanger en toetsenist/zanger van het stemmingsduo De Honeyboys. De naam werd veranderd in De Sellina´s en de formatie is 18 jaar lang ongewijzigd gebleven.

Ellen vind het heerlijk om haar eigen liedjes te schrijven en te componeren al wordt ze soms wel eens gek van `inspiratie op de meest onmogelijke momenten.´ Veel van wat ze hoort en ziet verwerkt ze in haar nummers die variëren van gezellige meezingers en feest-stampers tot gevoelige luisterliedjes. “Want zo is het leven immers ook…”
Auke en Ellen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Auke en Ellen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Auke en Ellen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Auke en Ellen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Auke en Ellen en de eventuele overige kosten om een optreden van Auke en Ellen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Auke en Ellen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Auke en Ellen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Auke en Ellen checken, een gratis optie plaatsen op Auke en Ellen en de boeking(en) van Auke en Ellen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Auke en Ellen, BOEKINGSBUREAU Auke en Ellen, BOEKINGSBURO Auke en Ellen, ENTERTAINMENTBUREAU Auke en Ellen, ENTERTAINMENTBURO Auke en Ellen, ARTIESTENBUREAU Auke en Ellen, BOEKINGSKANTOOR Auke en Ellen, IMPRESARIAAT Auke en Ellen, MUZIEKBURO Auke en Ellen, MUZIEKBUREAU Auke en Ellen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Auke en Ellen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Auke en Ellen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Auke en Ellen.

 

Offerte Auke en Ellen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag