Mainstreet

Eigenschappen Mainstreet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Mainstreet boeken?

Mainstreet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mainstreet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mainstreet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mainstreet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mainstreet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mainstreet

Extra informatie Mainstreet

Biografie Mainstreet
Maak kennis met dé boyband van dit moment: MainStreet. De band bestaat uit Rein van Duivenboden, Nils Käller, Owen Playfair en Daan Zwierink, allen veertien jaar oud. Het debuutalbum ‘Breaking The Rules’ van MainStreet is begin 2013 verschenen en kwam binnen op nummer !. Daarop staat onder andere de single ‘Mind is Blown’.

Sinds hun deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van de band hard gegroeid. Hun videoclips op YouTube zijn miljoenen keren bekeken en hun volgers op Twitter zijn uitermate actief. De clubtour in het voorjaar van 2013 was volledig uitverkocht.

Mainstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mainstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mainstreet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mainstreet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mainstreet en de eventuele overige kosten om een optreden van Mainstreet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mainstreet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mainstreet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mainstreet checken, een gratis optie plaatsen op Mainstreet en de boeking(en) van Mainstreet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mainstreet, BOEKINGSBUREAU Mainstreet, BOEKINGSBURO Mainstreet, ENTERTAINMENTBUREAU Mainstreet, ENTERTAINMENTBURO Mainstreet, ARTIESTENBUREAU Mainstreet, BOEKINGSKANTOOR Mainstreet, IMPRESARIAAT Mainstreet, MUZIEKBURO Mainstreet, MUZIEKBUREAU Mainstreet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mainstreet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mainstreet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mainstreet.

 

Offerte Mainstreet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag