The Sunclub

Eigenschappen The Sunclub boeken

Prijs
v.a. 2.795
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

The Sunclub boeken?

The Sunclub boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Sunclub.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Sunclub.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Sunclub ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Sunclub plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Sunclub

Extra informatie The Sunclub

Biografie The Sunclub
Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van “FIËSTA” van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een echte House-klassieker geworden. Jaydee, Typar Atbe hebben in hun samenwerkingsverband, The Sunclub, inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd.De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. In de zomer van 2003 bestormde The Sunclub opnieuw overal ter wereld de hitlijsten met “SUMMERJAM 2003” Inmiddels een dance – klassieker die maarliefst 9 weken in Nederland op nummer 1 stond!The Sunclub is helemaal terug “live on stage”.

In een spetterende live -act, komen naast hun eigen hitsuccessen ook andere knallers van (zomerse) hits voorbij.  Door de jarenlange ervaring weet The Sunclub inmiddels wat het is om de zaalgeheel door het dak te laten knallen. Fiësta 4 ever is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen!

Kortom; THE SUNCLUB FIËSTA 4 EVER!!!!

The Sunclub boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Sunclub, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Sunclub.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Sunclub aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag