Cooldown Cafe

Eigenschappen Cooldown Cafe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Cooldown Cafe boeken?

Cooldown Cafe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cooldown Cafe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cooldown Cafe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cooldown Cafe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cooldown Cafe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cooldown Cafe

Extra informatie Cooldown Cafe

Biografie Cooldown Cafe
Het begon allemaal in november 2000 .

De eigenaar van de Cooldown cafés was een paar dagen in Duitsland en hoorde daar het meezingen door alle Duitsers met HEEEEY BABYYY, uh ….ah… En hij dacht, hè als de Duitsers zo uit hun dak gaan met deze plaat, gaan wij het in Nederland ook eens proberen.

Het nummer werd gemaakt, de Duitse tekst werd vervangen door een Nederlandse tekst maar toen nog de mensen om het uit te voeren. Dit moesten de barkeepers worden van The Cooldown Café, dus….een bus huren en met een groep barkeepers de studio in.

Zo gezegd zo gedaan, de plaat werd opgenomen en het nummer werd met grote spoed uitgebracht. Eerst heel voorzichtig de top 100 in op 91 en toen kwam de opmars, mede door de enorme steun van Rob Stenders kwamen al snel de reacties op het nummer. Dit was ook te merken aan het stijgen van de plaat want van de 90 ging hij naar de 80, 60, 40, …..en toen top 10 !!! Dat de plaat zo populair ging worden had de groep nooit verwacht, maar toen hij op nummer 3 kwam in de top 100, ook nog eens de top 40 in ging, en overal gedraaid werd in de cafés en zelfs bij iedere voetbal wedstrijd door het publiek gezongen werd, werd het duidelijk:

Dit is een super hit en eentje die je over 5 jaar nog zingt.

Cooldown heeft een spetterende show van 30 min en waar ze ook staan het is gegarandeerd feest!

Er zijn vele tours gemaakt in Australie, langs de Spaanse costa`s, Curacao en in Oostenrijk zijn ze kind aan huis.

Zo werkt de Cooldown ook graag samen met andere artiesten. Samen met Henny Huisman werd het de vrolijke plaat: `Met z`n allen`, Met Gerard Joling, `The lion sleeps tonight` die een top-40 notering behaalde. Voor `Zomer` werd Piet Paulisma ingeschakeld.

De act bestaat uit Danny, Frank en Angela. Hou ze in de gaten de feestbeesten van Nederland!

We love to PARTY!!!!!!
Cooldown Cafe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Cooldown Cafe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cooldown Cafe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cooldown Cafe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cooldown Cafe en de eventuele overige kosten om een optreden van Cooldown Cafe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cooldown Cafe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cooldown Cafe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cooldown Cafe checken, een gratis optie plaatsen op Cooldown Cafe en de boeking(en) van Cooldown Cafe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cooldown Cafe, BOEKINGSBUREAU Cooldown Cafe, BOEKINGSBURO Cooldown Cafe, ENTERTAINMENTBUREAU Cooldown Cafe, ENTERTAINMENTBURO Cooldown Cafe, ARTIESTENBUREAU Cooldown Cafe, BOEKINGSKANTOOR Cooldown Cafe, IMPRESARIAAT Cooldown Cafe, MUZIEKBURO Cooldown Cafe, MUZIEKBUREAU Cooldown Cafe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cooldown Cafe, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cooldown Cafe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cooldown Cafe.

 

Offerte Cooldown Cafe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag