Soulsisters

Eigenschappen Soulsisters boeken

Prijs
v.a. 3.950
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Soulsisters boeken?

Soulsisters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Soulsisters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Soulsisters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Soulsisters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Soulsisters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Soulsisters

Extra informatie Soulsisters

Biografie Soulsisters
De Soul Sisters zien er betoverend uit, hebben dijken van stemmen en zijn één voor één al jaren enorme fan van soul- en discomuziek. De dames raken je, met hun swingende zwarte ziel, regelrecht in je hart.

De Soul Sisters beperken zich niet alleen tot de golden oldies van Aretha Franklin, Chaka Khan, Tina Turner, Gladys Knight en The Supremes, maar durven zich ook schaamteloos te meten met megasterren zoals Beyoncé, Amy Winehouse en Alicia Keys.

U gaat een optreden tegemoet vol glitter glamour, uitbundige kostuums, hoge hakken en swingende danspassen. Stilzitten in de stoelen is geen optie.

Geniet van een maximum aan Girl Power tijdens deze fantastische Ladies Night!
Soulsisters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Soulsisters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Soulsisters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Soulsisters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Soulsisters en de eventuele overige kosten om een optreden van Soulsisters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Soulsisters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Soulsisters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Soulsisters checken, een gratis optie plaatsen op Soulsisters en de boeking(en) van Soulsisters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Soulsisters, BOEKINGSBUREAU Soulsisters, BOEKINGSBURO Soulsisters, ENTERTAINMENTBUREAU Soulsisters, ENTERTAINMENTBURO Soulsisters, ARTIESTENBUREAU Soulsisters, BOEKINGSKANTOOR Soulsisters, IMPRESARIAAT Soulsisters, MUZIEKBURO Soulsisters, MUZIEKBUREAU Soulsisters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Soulsisters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Soulsisters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Soulsisters.

 

Offerte Soulsisters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag