Helemaal Hollands boeken

Eigenschappen Helemaal Hollands boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Helemaal Hollands boeken?

Helemaal Hollands boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Helemaal Hollands.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Helemaal Hollands.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Helemaal Hollands ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Helemaal Hollands plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Helemaal Hollands

Extra informatie Helemaal Hollands

Biografie Helemaal Hollands

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I Save

The Day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engelstalige optredens.

Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam

HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd HELEMAAL HOLLANDS een begrip niet alleen op vele

evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!

Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz. is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Op dit moment brengen Carlo & Leo nieuwe hits ook voor jouw feestje. Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duitstalige HITS en niet te vergeten stampende meezing-medleys.

Laat ook jouw evenement ‘HET FEEST DER HERKENNING’ zijn.

Helemaal Hollands boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Helemaal Hollands.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Helemaal Hollands, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Helemaal Hollands en de eventuele overige kosten om een optreden  mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Helemaal Hollands.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Helemaal Hollands. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Helemaal Hollands aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag