Antje Monteiro

Eigenschappen Antje Monteiro boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Antje Monteiro boeken?

Antje Monteiro boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Antje Monteiro.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Antje Monteiro.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Antje Monteiro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Antje Monteiro plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Antje Monteiro

Extra informatie Antje Monteiro

Antje Monteiro is inmiddels een gevestigde naam in de muziekbranche. Zij begon haar carrière ooit op bruiloften en partijen maar wist binnen afzienbare tijd uit te groeien tot één van de beste zangeressen van Nederland. Met haar vlotte babbel en een repertoire van pop tot rock, weet zij het publiek te vermaken.

Antje: “Ik kan acteren, ik kan presenteren maar ik ben vooral een zangeres. Zingen is mijn grote passie”. En dat is te horen op haar eigen album ‘100% Antje’. Een CD waarop de hitsingles ‘Sterker dan ooit’, ‘Jij zal altijd van mij zijn’ en ‘Je kent me’ uitkwamen. Deze bereikte zelfs de Top 20. Begin 2017 tekent Antje een platencontract bij ‘Dino Music’. In het voorjaar komt haar eerste single uit en na de zomer volgt het album vol Nederlandstalige mooie nummers geschreven door o.a. Han Koreneef, Richard Kemper, Tony Neef e.v.a. Naast haar werk in het theater wordt Antje veelvuldig gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van allerlei evenementen. Antje zorgt altijd voor kwaliteit met een spontane uitstraling en een dijk van een stem.

De agenda van Antje Monteiro vertoont maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV- en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen. Ook voor de komende periode staat er veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen op TV en in het theater !

En wilt u de directeur, jubilaris, bruidspaar, jarige of een personeelslid in het zonnetje zetten? Dat kan! Antje kan een speciaal op maat gemaakt optreden voor u verzorgen waarinop basis van de door u aangeleverde informatie het optreden van Antje een wel heel speciaal én persoonlijk tintje zal krijgen!

Foto: Gerard de Haan

Antje Monteiro boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Antje Monteiro, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Antje Monteiro en de eventuele overige kosten om een optreden van Antje Monteiro mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Antje Monteiro.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Antje Monteiro voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Antje Monteiro aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag