Romy Monteiro

Eigenschappen Romy Monteiro boeken

Prijs
v.a. 4.000
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 250 p.

Romy Monteiro boeken?

Romy Monteiro boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Romy Monteiro.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Romy Monteiro.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Romy Monteiro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Romy Monteiro plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Romy Monteiro

Extra informatie Romy Monteiro

In 2015 studeerde Romy af aan opleiding Marketing Communicatie aan The New School for Information Services in Amsterdam. In datzelfde jaar maakte ze haar debuut als musicalster bij The Bodyguard. Ze creëerde de rolvan Rachel Marron waarvoor zij een Musical Award in ontvangst mocht nemen voor aanstormend talent tijdens het Musical Award Gala 2016. Kreeg speellessen van Kitty Courbois en zanglessen van Robin van Beek. Zingen werd haar tweede natuur en haar grootste passie.

Bij het grote publiek werd zij al bekend door haar deelname aan ‘The Voice of Holland’. Zij maakte in het populaire televisieprogramma haar debuut als zangeres en raakte iedereen met haar vertolking van Whiney Houstons ‘ I Will Always Love u’.  Ze behaalde de kwartfinales en werd door het publiek op handen gedragen.

Eerder werd zij geportretteerd in de docuserie  ‘Bloed, Zweet en Spotlights’ in het kader van haar debuut in het musicalvak. En verzorgde vele gastoptredens bij onder andere RTL Late Night en het NOS Sportgala en het Musical Award Gala.

Haar presentatiedebuut maakte zij bij AvroTros MusicalSing-a-Long , wat jaarlijks live uitgezonden wordt vanaf het Museumplein in Amsterdam. Zij deed dit samen met Frits Sissing. Zij verbaasde vriend en vijand en werd alom de publiekslieveling van deze avond. Dit resulteerde in een exclusief contact bij AVRO/TROS en is inmiddels te zien met haar eerste tv programma ‘ Mijn Vader is de Beste’.

Romy heeft onlangs getekend bij het platenlabel 8Ball en werkt aan eerste single en haar debuut album.

Zij is waar vele van dromen ‘A star is Born’.

Romy Monteiro boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Romy Monteiro.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Romy Monteiro, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Romy Monteiro en de eventuele overige kosten om een optreden van Romy Monteiro mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Romy Monteiro.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Romy Monteiro. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Romy Monteiro checken, een gratis optie plaatsen op Romy Monteiro en de boeking(en) van Romy Monteiro voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Romy Monteiro aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag