Birgit Schuurman

Eigenschappen Birgit Schuurman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Birgit Schuurman boeken?

Birgit Schuurman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Birgit Schuurman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Birgit Schuurman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Birgit Schuurman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Birgit Schuurman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Birgit Schuurman

Extra informatie Birgit Schuurman

Biografie Birgit Schuurman
Birgit Schuurman haar carriere kent vele vertakkingen. Ze begon op haar 18e als zangeres in de dance-formatie In-tense en nu, 15 jaar later, heeft ze drie solo-albums, vijf films, een televisieserie, presentatiewerk, meerdere korte films, theaterstukken en musicals op haar naam staan.

Birgit  debuteerde als solo-zangeres  met het album Few Like Me (2001) gevolgd door Sticky Tales in 2005. Haar debuutalbum voor de Amerikaanse markt, True Stories I Made Up,  verscheen in 2007. Maar het bleef niet bij muziek maken. Birgit presenteerde het kinderprogramma Wacky Wake Up bij Fox Kids en Countdown bij Veronica. Hoe leuk ze dat ook vond, bij presenteren lag haar hart niet dus richtte ze haar pijlen op wat haar hart sneller deed kloppen: acteren. In 2004 debuteert Birgit als actrice in de bioscoopfilm Floris.

Gelukkig klopt niet alleen Birgit haar hart sneller door haar acteerwerk en vele projecten volgen. Zo ook televisieseries, musicals en toneelstukken. Zo speelde ze o.a. hoofdrollen de tv-serie Lieve Lust, de musical De Jantjes, de toneelstukken Sexual Perversity en Extreem en schitterde ze in de musical The Last 5 Years. Een ontroerende musical over een hartverscheurende liefde. Voor deze  musical won ze een John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Verschillende losse theaterproducties volgen: In 2009 was Birgit de special guest tijdens de tour Rockopera in Concert van het Koninklijke Luchtmacht orkest. En in september 2010 kregen Birgit en haar collega’s lovende kritieken voor het muziekprogramma Muzikale Helden in De Kleine Komedie.

Op filmgebied zit Birgit ook niet stil: Na Floris  volgt een kleine rol in Nadine en in 2010 is het volop feest: Birgit staat op de set van drie speelfilms. De Eetclub, Dik Trom en Lotus mogen op de stralende, innemende, en intense aanwezigheid van Birgit rekenen.

In 2011 gaat Birgit haar langgekoesterde droom in vervulling: Ze staat in het theater met haar eerste liedjesprogramma “Het Grote Verlangen”. De reacties op deze voorstelling zijn zo enthousiast dat Birgit najaar 2012 Birgit weer met dit programma op tournee gaat. Begin 2012 ging Black Out in premiere, de veelgeprezen actie-komedie waar Birgit voor het eerst naast zus Katja een fijne rol in speelt.

Begin Oktober 2012 is de eerste uitzending van “TLC over…”, een programma over liefde, sex relaties, gepresenteerd door Birgit.

Birgit Schuurman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Birgit Schuurman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Birgit Schuurman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Birgit Schuurman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Birgit Schuurman en de eventuele overige kosten om een optreden van Birgit Schuurman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Birgit Schuurman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Birgit Schuurman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Birgit Schuurman checken, een gratis optie plaatsen op Birgit Schuurman en de boeking(en) van Birgit Schuurman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Birgit Schuurman, BOEKINGSBUREAU Birgit Schuurman, BOEKINGSBURO Birgit Schuurman, ENTERTAINMENTBUREAU Birgit Schuurman, ENTERTAINMENTBURO Birgit Schuurman, ARTIESTENBUREAU Birgit Schuurman, BOEKINGSKANTOOR Birgit Schuurman, IMPRESARIAAT Birgit Schuurman, MUZIEKBURO Birgit Schuurman, MUZIEKBUREAU Birgit Schuurman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Birgit Schuurman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Birgit Schuurman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Birgit Schuurman.

 

Offerte Birgit Schuurman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag