Ruby Prophet boeken

Eigenschappen Ruby Prophet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Ruby Prophet boeken?

Ruby Prophet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruby Prophet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ruby Prophet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ruby Prophet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruby Prophet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ruby Prophet

Extra informatie Ruby Prophet

De 28-jarige Ruby Prophet is al langere tijd actief als professioneel artiest. Ze begon in de urbanscene als danseres en mc die ook de zangpartijen over de dj-tracks zong, maar kreeg last van haar stem. Zij bleek poliepen te hebben ontwikkeld en na de operatie om deze te verwijderen gooide Ruby het roer om. Ze beschouwt haar stem nu als haar kostbaarste bezit en is hier heel voorzichtig mee.

EDM, pop en urban, deze veelzijdige beauty draait er haar hand niet voor om. Ruby heeft al aan meerdere YouTube-hits meegewerkt, waaronder het nummer ‘Invincible’ met Firebeatz & Dubvision, welke op YouTube al meer dan 11 miljoen keer is bekeken. Naast haar successen in de studio en online heeft dit podiumbeest ook met Yes-R getourd. Ze hoopt in House of Talent in de voetsporen van een van haar grote voorbeelden, Rihanna, te treden.

Ruby Prophet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ruby Prophet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ruby Prophet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ruby Prophet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Ruby Prophet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ruby Prophet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag