Justine Pelmelay

Eigenschappen Justine Pelmelay boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Justine Pelmelay boeken?

Justine Pelmelay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Justine Pelmelay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Justine Pelmelay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Justine Pelmelay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Justine Pelmelay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Justine Pelmelay

Extra informatie Justine Pelmelay

Biografie Justine Pelmelay
Justine Pelmelay is in 1989 internationaal doorgebroken door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met het liedje “Blijf zoals je bent”. En dat is ze ook gebleven, want met haar prachtige stem weet zij iedereen die naar haar kijkt en luistert in verroering te brengen. Zij is een veelgevraagde artiest tijdens concerten van harmonie- en fanfareorkesten en brassbands.

Zangeres Justine Pelmelay werkt aan een onthullende autobiografie. Hierin vertelt zij over haar leven als zangeres en huismoeder, maar ook over zichzelf als vrouw die nog een baan heeft om brood op de plank te krijgen voor haar gezin. “In het boek vertel ik hoe zwaar deze combinatie soms is en welke problemen dit met zich mee kan brengen”, vertelt Justine.

Toen Justine Pelmelay deel uitmaakte van het trio de Dutch Diva’s, bracht de baan bij het telecombedrijf haar regelmatig in een lastig parket. “Als ik tot 17.00 uur moest werken, was het voor mij niet te doen om een promotieoptreden te geven om 19.00 uur met de Dutch Diva’s in Hengelo. Dit kwam steeds vaker voor en ik kon onmogelijk steeds vrij nemen. Ik kon mijn baan hiervoor toch niet op het spel zetten?”

De ommekeer kwam begin dit jaar na de deelname aan het tv-programma De Afvallers met sterren.Justine Pelmelay viel meer dan tien kilo af. Het gewichtsverlies en de vele gesprekken met haar coach Hein Vergeer, hebben Justine laten inzien dat het ook anders kan. Dat je een knop om moet zetten om je doel te bereiken. Haar therapeut vertelde dat ze alles van zich af moest schrijven. Het resultaat is te lezen in haar autobiografie.

Justine Pelmelay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Justine Pelmelay boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Justine Pelmelay.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Justine Pelmelay, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Justine Pelmelay en de eventuele overige kosten om een optreden van Justine Pelmelay mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Justine Pelmelay.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Justine Pelmelay. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Justine Pelmelay checken, een gratis optie plaatsen op Justine Pelmelay en de boeking(en) van Justine Pelmelay voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Justine Pelmelay, BOEKINGSBUREAU Justine Pelmelay, BOEKINGSBURO Justine Pelmelay, ENTERTAINMENTBUREAU Justine Pelmelay, ENTERTAINMENTBURO Justine Pelmelay, ARTIESTENBUREAU Justine Pelmelay, BOEKINGSKANTOOR Justine Pelmelay, IMPRESARIAAT Justine Pelmelay, MUZIEKBURO Justine Pelmelay, MUZIEKBUREAU Justine Pelmelay, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Justine Pelmelay, ARTIESTENBOEKINGSBURO Justine Pelmelay, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Justine Pelmelay.

 

Offerte Justine Pelmelay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag