Nicole Bus

Eigenschappen Nicole Bus boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Nicole Bus boeken?

Nicole Bus boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nicole Bus.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nicole Bus.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nicole Bus ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nicole Bus plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nicole Bus

Extra informatie Nicole Bus

Biografie Nicole Bus (TVOH)
Nicole Bus komt uit Diemen en is 24 jaar oud. Ze werd uitgeroepen tot een van de beste acts van het Xnoizz festival. Voor het programma ‘Op zoek naar God’ reisde ze af naar Israël. Op dit moment is Nicole bezig de laatste hand te leggen aan haar debuutalbum en is ze deelneemster aan The Voice Of Holland.
Nicole Bus (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nicole Bus boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nicole Bus.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nicole Bus, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nicole Bus en de eventuele overige kosten om een optreden van Nicole Bus mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nicole Bus.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nicole Bus. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nicole Bus checken, een gratis optie plaatsen op Nicole Bus en de boeking(en) van Nicole Bus voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nicole Bus, BOEKINGSBUREAU Nicole Bus, BOEKINGSBURO Nicole Bus, ENTERTAINMENTBUREAU Nicole Bus, ENTERTAINMENTBURO Nicole Bus, ARTIESTENBUREAU Nicole Bus, BOEKINGSKANTOOR Nicole Bus, IMPRESARIAAT Nicole Bus, MUZIEKBURO Nicole Bus, MUZIEKBUREAU Nicole Bus, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nicole Bus, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nicole Bus, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nicole Bus.

 

Offerte Nicole Bus aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag