Annet Nikamp

Eigenschappen Annet Nikamp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Annet Nikamp boeken?

Annet Nikamp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annet Nikamp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annet Nikamp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annet Nikamp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annet Nikamp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Annet Nikamp

Extra informatie Annet Nikamp

Biografie Annet Nikamp
Rond 1998 is Annet Nikamp begonnen met op te treden als zangeres, een aantal jaren als leadzangeres in een top 100 band, maar ook als solozangeres. Sinds 2005 is het besluit genomen, in overleg met een platenmaatschappij, om solo verder te gaan in het Nederlandstalige circuit. Vanaf die tijd is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Een tijd van samenwerken met diverse bekende producers en collega artiesten brak aan, met als resultaat een aantal cd singles en een heus album met 13 Nederlandstalige nummers. Al deze nummers werden ook in radio en TV- land goed ontvangen en haar nummers kregen en krijgen nog steeds veel airplay.

Op dit moment is de Nijverdalse Annet Nikamp regelmatig te horen op de Nederlandse radiostations (RadioNL, de meeste regionale radio omroepen zoals bv RTV west, RTV oost, Radio Drenthe, radio Rijnmond, enz). Ook komen haar videoclips regelmatig langs bij TV Oranje, TROS Sterren.nl, RTV Oost, TV Limburg enz.

Dat Annet’s “Smile Rock” nummers aanslaan bij het grote publiek, blijkt uit de waardering die ze kreeg met haar nummers. In 2008 stond ze met het nummer “Op reis naar het verlangen” hoog in de Nederlandstalige Top 100 aller tijden bij RadioNL. Ook haar volgende 2 nummers, “Stop de tijd!” en “Dokter dokter”, stonden opnieuw in 2009 in deze lijst genoteerd.

“Smile Rock”

Door het grote aanbod van zangers en zangeressen is het des te moeilijker om op te vallen met je nummers. Bijna iedereen brengt hetzelfde genre op het podium. Daarom heeft Annet in het najaar van 2008 besloten om verder te gaan met de zogenaamde “Smile Rock”. Het is een combinatie van een stevige rock muziek met daarbij een Nederlandstalige soms (komische) tekst. Hiermee hoopt ze zichzelf te kunnen onderscheiden van de andere collega. Iets wat direct met het 1e nummer van Annet in dit genre al goed lukte. Het beste bewijs gaf RadioNL. Het nummer “Op reis naar het verlangen”, een cover van Amy Winehouse, kwam hoog binnen op de playlist en werd zo’n 300 keer gedraaid binnen 3 maanden. Ook stond Annet met dit nummer 20 dagen achtereen in de dag Top 5 bij RadioNL.

De daarop volgende 2 cd singles werden door het Nederlandstalige geliefde publiek ook erg goed ontvangen. De videoclip van “Stop de tijd!”, een cover van Knock on wood, kwam als nummer 1 op de playlist van TV Oranje binnen. Wederom een bewijs dat men toe was aan eens iets nieuws binnen het Nederlandstalige genre. De vele positieve reacties op haar laatste single “Dokter dokter” gaven de bevestiging om met dit “stevige” werk door te gaan

Annet Nikamp boeken?

Wat kun je zoal verwachten tijdens optredens van Annet Nikamp?

– Stevige “Smile Rock” nummers met eigen Nederlandstalige of zelfs dialect teksten.

– Swingende blues met een in dialect gezongen tekst.

– Uptempo nummers van haar album  “Helemaal te gek!”.

– Gevoelige ballads met uiteraard Nederlandstalige of dialecte teksten.

– Covers zoals bv “Mercy” van Duffy, “Hallelujah” van Lisa, “Jij bent zo” van Jeroen van de Boom en “Ik kan het niet alleen” van de Dijk. 

Uiteraard zal de playlist op de avond zelf worden samengesteld om zodoende een zo goed mogelijk repertoire af te stemmen op het aanwezige publiek.

 
Annet Nikamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Annet Nikamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annet Nikamp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annet Nikamp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annet Nikamp en de eventuele overige kosten om een optreden van Annet Nikamp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annet Nikamp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annet Nikamp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annet Nikamp checken, een gratis optie plaatsen op Annet Nikamp en de boeking(en) van Annet Nikamp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annet Nikamp, BOEKINGSBUREAU Annet Nikamp, BOEKINGSBURO Annet Nikamp, ENTERTAINMENTBUREAU Annet Nikamp, ENTERTAINMENTBURO Annet Nikamp, ARTIESTENBUREAU Annet Nikamp, BOEKINGSKANTOOR Annet Nikamp, IMPRESARIAAT Annet Nikamp, MUZIEKBURO Annet Nikamp, MUZIEKBUREAU Annet Nikamp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annet Nikamp, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annet Nikamp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annet Nikamp.

 

Offerte Annet Nikamp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag