Bibi Breijman

Eigenschappen Bibi Breijman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Bibi Breijman boeken?

Bibi Breijman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bibi Breijman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bibi Breijman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bibi Breijman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bibi Breijman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bibi Breijman

Extra informatie Bibi Breijman

In 2010 maakte Nederland kennis met BiBi door het TV programma Oh Oh Cherso. In 2011 kwamen er nog 2 series Oh oh Tirol en Oh oh Cherso II. Begin 2012 behaalde zij de derde plaats in de Nationale IQ Test en later dat jaar was BiBi te zien in het RTL5-programma Echte meisjes op zoek naar zichzelf. In 2013 kregen we haar opnieuw in de sneeuw te zien, alleen nu niet in de Apres ski, maar op de skischans in het SBS-programma Vliegende Hollanders (sterren springen van de skischans). In een reclamespot van KWF zien we BiBi met de woorden als Roken is zo…

Na haar deelname aan diverse TV programma’s wil BiBi een hele verrassende en nieuwe kant van zichzelf laten zien; die van zangeres. Daar waar men verwacht dat zij slechts haar opwachting in deze programma’s maakte door haar knappe verschijning, doet zij menig professional versteld staan van haar vocale talent.  Ze maakte een single met DJ Matsoe Matsoe (Joey) There’s nothing I won’t do en een single met de bekende DJ Jeroen Post – Magical Ride. In 2014 liet ze op nationale tv haar vocale talent zien bij de blind auditions in The Voice Of Holland.

BiBi zingt van alles, Robin S tot Rihanna en heeft een krachtige zuivere stem én is een prachtige verschijning op uw feest!

Bibi Breijman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bibi Breijman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bibi Breijman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bibi Breijman en de eventuele overige kosten om een optreden van Bibi Breijman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bibi Breijman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bibi Breijman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bibi Breijman checken, een gratis optie plaatsen op Bibi Breijman en de boeking(en) van Bibi Breijman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Bibi Breijman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag