Linda Wagenmakers

Eigenschappen Linda Wagenmakers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Linda Wagenmakers boeken?

Linda Wagenmakers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Linda Wagenmakers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Linda Wagenmakers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Linda Wagenmakers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Linda Wagenmakers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Linda Wagenmakers

Extra informatie Linda Wagenmakers

Biografie Linda Wagenmakers
Linda ’s liefde voor muziek werd haar met de paplepel ingegoten. Elk lid van haar familie speelde wel een of meerdere instrumenten of kon zingen en daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Daarbij groeide ze op in een kerk waar muziek erg belangrijk was. Van zondagsschool musicals tot aan het jeugd koor, Linda deed het met veel plezier. Ze volgde klassieke zanglessen bij Anne Evers en koos muziek als extra vak op het VWO. Dit resulteerde in optredens tijdens schooltoneelstukken in o.a. Macbeth en een cd van de Carmina Burana waar Linda als soliste op zong. Ook speelde zij in haar eerste musical ”Fiddler on the roof” als Chava en The Beggars Opera van Kurt Weil als Jenny. Linda studeerde rechten aan de rijksuniversiteit in Utrecht, maar deed tijdens haar eerste studiejaar auditie voor Joop van den Ende’s Miss Saigon school en werd uitgekozen om de rol van Kim te spelen.

In 2000 wordt Linda’s inzending werd uit honderden inzendingen uitgekozen om mee te doen aan de Nationale finale van het Eurovisie songfestival. Zij vertegenwoordigde Nederland in Zweden op de Europese finale, waar zij een 13e plaats behaalde. De single No Goodbye’s behaalde de top tien in de Nederlandse hitlijsten!

In de zomer van 2001 speelde Linda het harteloze meisje Maggs in de musical Rocky over the Rainbow. Waarmee zij in 2002 door het land hebben getourd. Na de succesvolle samenwerking in 2003 en 2004 met producent First in the Field productions wordt Linda gevraagd om de hoofdrol te spelen in de eighties Musical “Love me just a Little bit More”, een tribute aan de Dolly Dots Hits. In April 2005 organiseerde zij samen met Michelle David (o.a Glory of Gospel, Big,Black Beautiful) in De Amsterdamse Westerkerk “Wake Up!! It’s Gods time!”. Een concert met o.a Denise Janah en Ralph Van Manen, Gentle voices en vele andere Nederlandse Gospelacts.

Linda’s eerste solo cd-project is in 2006 uit komen. De titel “Full circle” is hierbij zorgvuldig gekozen omdat het allemaal met Gospel in de kerk begonnen is.

Linda Wagenmakers is een veelgevraagde artieste voor televisieshows, evenementen en treedt regelmatig op als gastsoliste bij galaconcerten. Zo werkte zij onder andere mee aan Oudejaarsloterij on ice, het Aids gala, RTL4 Tienjarig jubileum gala, Musicals in Concert met Ernst Daniel Smid en Ryan van den Akker ter gelegenheid van het tachtigjarig bestaan van de NCRV.

Linda Wagenmakers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Linda Wagenmakers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Linda Wagenmakers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Linda Wagenmakers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Linda Wagenmakers en de eventuele overige kosten om een optreden van Linda Wagenmakers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Linda Wagenmakers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Linda Wagenmakers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Linda Wagenmakers checken, een gratis optie plaatsen op Linda Wagenmakers en de boeking(en) van Linda Wagenmakers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Linda Wagenmakers, BOEKINGSBUREAU Linda Wagenmakers, BOEKINGSBURO Linda Wagenmakers, ENTERTAINMENTBUREAU Linda Wagenmakers, ENTERTAINMENTBURO Linda Wagenmakers, ARTIESTENBUREAU Linda Wagenmakers, BOEKINGSKANTOOR Linda Wagenmakers, IMPRESARIAAT Linda Wagenmakers, MUZIEKBURO Linda Wagenmakers, MUZIEKBUREAU Linda Wagenmakers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Linda Wagenmakers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Linda Wagenmakers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Linda Wagenmakers.

 

Offerte Linda Wagenmakers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag