tamaramaria

Eigenschappen Tamara Maria boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Tamara Maria boeken?

Tamara Maria boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tamara Maria.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tamara Maria.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tamara Maria ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tamara Maria plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tamara Maria

Bossa Nova zangeres Tamara Maria studeerde aan het conservatorium in Nederland en in Brazilië. Daarna was ze te beluisteren, op radio en TV en op evenementen en festivals waaronder (North Sea Jazz) en met haar eigen concertprogramma in de theaters. Ook produceerde de zoetgevooisde zangeres vele releases waaronder een CD album met o.a. Wouter Hamel, Cor Bakker, Maarten van der Grinten, Praful en Alain Eskinasi (bekend van Electro Côco).

Bossa Nova muziek is een aangename mix tussen Amerikaanse jazz en Braziliaanse samba muziek.
Tijdens concerten weten Tamara Maria en haar bandleden steevast een gevoelige snaar van “saudade” en herkenning te raken. Samen vertolken zij prachtige melodieën, mooie samenklanken en subtiele ritmes voorzien van poëtische tekst.
Op evenement, bedrijfs- en privé feesten blijven Tamara Maria en haar musici juist subtiel op de achtergrond ! Zo creeren zij een aangename sfeer waarbij uw gasten kunnen borrelen, babbelen, eten, netwerken of gewoon genieten.

“Live” wordt Tamara Maria begeleid door een vaste pool van topmusici in aangepaste bezetting van duo tot quintet (afhankelijk van uw wensen, faciliteiten en budget).
Het achtergrondmuziek repertoire bestaat uit bekende bossa nova songs desgewenst aangevuld met smooth jazz standards , softpop klassiekers en Spaanstalige evergreens.

Tamara Maria boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tamara Maria.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tamara Maria, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tamara Maria en de eventuele overige kosten om een optreden van Tamara Maria mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tamara Maria.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tamara Maria. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tamara Maria checken, een gratis optie plaatsen op Tamara Maria en de boeking(en) van Tamara Maria voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tamara Maria aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag