Floortje Smit

Eigenschappen Floortje Smit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Floortje Smit boeken?

Floortje Smit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Floortje Smit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Floortje Smit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Floortje Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floortje Smit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Floortje Smit

https://youtube.com/watch?v=shv4KzT1-ac

Extra informatie Floortje Smit

Floortje, bekend van idols 3, liet alle coaches hun stoelen omdraaien met het auditienummer ‘Alone Again’. Uiteindelijk is het coach Roel van Velzen geworden die de talentvolle zangeresFloortje Smit aan zijn team toe mag voegen, tot grote ergernis van Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Nick en Simon. Floortje werd tweede bij Idols 3 en bracht daarna een aantal singles en een album uit. Daarna stond zij in de musical ‘We will Rock You’ met onder meer Charly Luske.

Floortje Smit noteerde met het nummer ‘She Wolf’ een hoge notering in de iTunes Download Top 100. Dit nummer kwam binnen op de 17e positie.

Floortje Smit stond daarnaast met zowel ‘Heavy Cross’ als ‘Alone’ enkele weken in de iTunes Download Top 100.

Floortje Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Floortje Smit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Floortje Smit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Floortje Smit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Floortje Smit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Floortje Smit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag