Claudia Streza

Eigenschappen Claudia Streza boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Claudia Streza boeken?

Claudia Streza boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Claudia Streza.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Claudia Streza.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Claudia Streza ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Claudia Streza plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Claudia Streza

Extra informatie Claudia Streza

Na het winnen van de soundmixshow in 1991 werd ze een van de meest gevraagde artiesten van Nederland. Met name in het bedrijfsfeesten circuit heeft ze een geweldige reputatie opgebouwd als zangeres en performer. Haar shows zijn het best te omschrijven als “high quality entertainment”. Claudia Streza mag absoluut gerekend worden tot één van de meest indrukwekkende talenten die de laatste jaren is komen boven drijven. Dat een carrière in ons land niet geheel en al voor de hand lag, bewijst het onderstaande. Een paar duizend kilometer hier vandaar, in Roemenië, begon ze al op jonge leeftijd haar carrière. Tijdens haar middelbare opleiding zong ze namens haar school bij diverse wedstrijden en meteen daarna bezocht ze de muziekschool. Haar publiek vond ze in restaurants en discotheken waar nummers van Whitney Houston, Barbara Streisand en andere beroemde zangeressen vertolkt werden. Daar ontmoette ze ook haar latere (Nederlandse) man, die haar in 1990 naar ons land deed komen. Haar talent bleef niet onopgemerkt en al snel kwam ze op tv; namelijk in de Henny Huisman’s Soundmix-Show waar ze als Mariah Carey, zonder overdrijving meteen een verpletterende indruk achter liet. Hetgeen trouwens ook geldt voor haar optredens. Vanaf maart 2004 is Claudia Streza overal in het land te bewonderen met een wervelende show die de veelzeggende titel “A tribute to the best diva’s of the world” heeft meegekregen. Claudia Streza: zeer de moeite waard!.

Claudia Streza boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Claudia Streza.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Claudia Streza, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Claudia Streza en de eventuele overige kosten om een optreden van Claudia Streza mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Claudia Streza.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Claudia Streza. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Claudia Streza checken, een gratis optie plaatsen op Claudia Streza en de boeking(en) van Claudia Streza voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Claudia Streza, BOEKINGSBUREAU Claudia Streza, BOEKINGSBURO Claudia Streza, ENTERTAINMENTBUREAU Claudia Streza, ENTERTAINMENTBURO Claudia Streza, ARTIESTENBUREAU Claudia Streza, BOEKINGSKANTOOR Claudia Streza, IMPRESARIAAT Claudia Streza, MUZIEKBURO Claudia Streza, MUZIEKBUREAU Claudia Streza, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Claudia Streza, ARTIESTENBOEKINGSBURO Claudia Streza, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Claudia Streza.

 

Offerte Claudia Streza aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag