Chaira Borderslee

Eigenschappen Chaira Borderslee boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Chaira Borderslee boeken?

Chaira Borderslee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chaira Borderslee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chaira Borderslee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chaira Borderslee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chaira Borderslee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Chaira Borderslee

Extra informatie Chaira Borderslee

Biografie Chaira Borderslee
Chaira Borderslee (Alkmaar, 1975) is een Nederlandse zangeres, actrice en danseres. Borderslee begon haar carrière als musicalster, waarin zij verschillende rollen vertolkte. Haar doorbrak kwam in 2001, toen zij de hoofdrol speelde in de musical Aida. Chaira begon op haar vijfde met zingen. Ze zong in het Antilliaanse kinderkoor Zjozjoli, waarmee ze albums en kinderfilms maakte. Ze deed de vooropleiding aan de Nel Roos Ballet Academie en volgde daarna de voor- en HBO opleiding Showmusical aan de Amsterdamse Dansacademie Lucia Marthas.

Tijdens haar voor- en HBO opleiding was Chaira als zangeres en danseres te zien in vele bekende televisieprogramma’s van Joop van den Ende en John de Mol, waarin ze optrad met bekende Nationale en Internationale grote wereldsterren als Barry White. Naast haar HBO opleiding deed Chaira ook vocaal studiowerk en was zij een RB duo bij Unknown. Later werd Chaira gevraagd om te zingen bij het Nederlandstalig RB-project Vogelvrij. Met dit ensemble nam ze een album, twee singles en twee videoclips op.

In haar afstudeerjaar maakte ze de overstap naar musical en speelde ze in onder andere West Side Story, Miss Saigon, Fame, Aida, Hair en Tarzan. In Aida en Hair vertolkte ze hoofdrollen. De hoofdrol in Aida was Chaira’s grote doorbraak. In samenwerking met haar producer Melchior Rietveldt en het nieuwe CD Label NLFACTOR B.V., is Chaira zich na haar succesvolle musicalcarrière gaan richten op een solocarrière. Momenteel werkt zij aan haar Nederlandstalig solo album.

In 2015 zal zij optreden in de theatershow Herinneringen aan Toon Hermans in muziek.
Chaira Borderslee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Chaira Borderslee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chaira Borderslee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chaira Borderslee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chaira Borderslee en de eventuele overige kosten om een optreden van Chaira Borderslee mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chaira Borderslee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chaira Borderslee. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chaira Borderslee checken, een gratis optie plaatsen op Chaira Borderslee en de boeking(en) van Chaira Borderslee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chaira Borderslee, BOEKINGSBUREAU Chaira Borderslee, BOEKINGSBURO Chaira Borderslee, ENTERTAINMENTBUREAU Chaira Borderslee, ENTERTAINMENTBURO Chaira Borderslee, ARTIESTENBUREAU Chaira Borderslee, BOEKINGSKANTOOR Chaira Borderslee, IMPRESARIAAT Chaira Borderslee, MUZIEKBURO Chaira Borderslee, MUZIEKBUREAU Chaira Borderslee, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chaira Borderslee, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chaira Borderslee, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chaira Borderslee.

 

Offerte Chaira Borderslee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag