Tara MCDonald

Eigenschappen Tara McDonald boeken

Prijs
v.a. 5.450
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Tara McDonald boeken?

Tara McDonald boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tara McDonald.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tara McDonald.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tara McDonald ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tara McDonald plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tara McDonald

Extra informatie Tara McDonald

Tara McDonald is de meest succesvolle female-dj-voice in de wereld!

Met meer dan 253 internationale optredens in één jaar werd Tara McDonald in 2011 niet voor niets benoemd tot ‘de beste stem van het Jaar 2010’. Tara is de zangeres en co-schrijfster van megahits als Delirious (DJ David Guetta – populairste dj van de wereld), My My My (DJ Armand van Helden – dansmuzieklegende) en tal van andere wereldberoemde en erkende tracks uit de electro-dance wereld.

Maar Tara heeft onlangs ook met veel internationale pop- & rocksterren gewerkt zoals: Bryan Ferry, Roger Walters ‘Pink Floyd’, Andy Taylor ‘Duran Duran’, Jocelyn Brown, Eric Clapton, Ringo Starr, e.v.a.

Keer op keer benoemen opdrachtgevers Tara als dé onverwachte en onovertroffen topper van het personeelsfeest, het festival of de clubavond. Met deze kleurrijke verschijning gaat het dak er echt af…met internationale klasse, en dat wereldwijd.

Tara McDonald is als volgt te boeken (1 x 30 minuten):

– Live met DJ (naar eigen keuze)
– Live met New Amsterdam Orchestra (olv Stephan Geusebroek)
Bekijk de live-videos!

“De chique Sexbomb van electro muziek” (Playboy)

“She is a tigress on stage, really! She always gives a professional and assured performance.” (David Guetta)

“She has absolutely everything, the whole package! The voice, the charisma, the attitude, the stage presence and the professionalism.” (Bryan Ferry)

“The white singer with the black voice.” (FHM)

Tara MCDonald boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tara McDonald, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Tara McDonald mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tara McDonald.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Tara McDonald en de boeking(en) van Tara McDonald voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tara McDonald aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag