Petra Berger

Eigenschappen Petra Berger boeken

Prijs
v.a. 3.375
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Petra Berger boeken?

Petra Berger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Petra Berger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Petra Berger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Petra Berger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Petra Berger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Petra Berger

Extra informatie Petra Berger

De stem van Petra Berger en haar muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke- en Keltische domein als in de popmuziek.

Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Een live optreden van Petra Berger blinkt uit in kwaliteit en veelzijdigheid. Boeiend van begin tot eind en gebracht met de indrukwekkende passie, elegantie, charme en de internationale allure (eerder werkte zij samen met grote sterren als Andrea Bocelli en Alessandro Safina) waar Petra Berger zo bekend om is.

Kortom: een lust voor oog & oor, classy en sophisticated.

ZAKELIJK: (internationale) business events, diners, congressen, symposia en meetings, jubilea, openingen, (product) presentaties
PRIVE GELEGENHEDEN: ceremonies (huwelijk, jubileum, uitvaart)
THEATER: diverse thematische theaterconcerten  o.a. in combinatie met pianist Jan Vayne. Maatwerk is mogelijk.
CONCERTEN VAN KOREN EN (HARMONIE) ORKESTEN: gast soliste

MOGELIJKHEDEN:
Het repertoire kan in overleg worden bepaald. Van (licht) klassiek en musical tot muziek in de sfeer van Streisand en eigen repertoire.
Desgewenst kan Petra naast haar rol als zangeres ook als gastvrouw en presentatrice een event omlijsten.

Petra Berger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Petra Berger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Petra Berger en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Petra Berger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Petra Berger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Petra Berger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag