The Petticoats

Eigenschappen The Petticoats boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

The Petticoats boeken?

The Petticoats boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Petticoats.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Petticoats.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Petticoats ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Petticoats plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Petticoats

https://youtube.com/watch?v=7ck6pJ7VX9U

Extra informatie The Petticoats

Biografie The Petticoats
The Petticoats: drie charmante zangeressen voor een daverend en entertainend optreden als intermezzo tijdens uw diner of feest met vrolijk, nostalgisch en gevarieerd repertoire uit de jaren 40 , jaren 50 en jaren 60. Dit zangeressen trio zorgt met haar zuivere stemmen, stijlvolle performance en kittige choreografieën voor een onvergetelijk moment op uw evenement.

Nostalgisch én modern repertoire in jaren 40, 50 en 60 stijl        

Het repertoire van dit jaren 40 – 50 – 60 vocaal intermezzo, bestaat uit liedjes uit de fourties, fifties en sixties, maar ook uit liedjes van nu in een bewerking in jaren 40- 50- 60 stijl zoals ‘Crazy in love’ van Beyonce, ‘The way you make me feel’ van Michael Jackson in rock ’n roll stijl! Stuk voor stuk zeer herkenbare, vrolijke liedjes met een hoog entertainment gehalte. ‘Lollipop’ en ‘Bei mir bist du schön’ maar ook romantische ballades als ‘Stand By Me’ en publieks trekkers als ‘Tu vuo fa l’Americano’, ‘Candyman’ worden door meerstemmige arrangementen in één intermezzo van 30 minuten of opgesplits in 2 intermezzi, verenigd.

Met maar liefst vier verschillende outfits verzorgen de zangeressen van The Petticoats een tape-act van dertig minuten waarin zang-, dans- en showelementen gecombineerd worden.

Ze beschikken over een geluidsinstallatie en vaste geluidtechnicus en zijn flexibel inzetbaar. Afhankelijk van de opdrachtgever kan desgewenst de duur van het optreden ingekort worden.

Dit zangeressen trio brengt een vrolijk muzikaal en vocaal intermezzo waarin zang, dans en show elementen gecombineerd worden. Ideale zangeressen act op thema feest of fifties en sixties party.

The Petticoats kunnen zowel als hoofdact, bijvoorbeeld als vocaal intermezzo, als als achtergrondact of als side act worden ingezet.
The Petticoats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Petticoats boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Petticoats.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Petticoats, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Petticoats en de eventuele overige kosten om een optreden van The Petticoats mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Petticoats.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Petticoats. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Petticoats checken, een gratis optie plaatsen op The Petticoats en de boeking(en) van The Petticoats voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Petticoats, BOEKINGSBUREAU The Petticoats, BOEKINGSBURO The Petticoats, ENTERTAINMENTBUREAU The Petticoats, ENTERTAINMENTBURO The Petticoats, ARTIESTENBUREAU The Petticoats, BOEKINGSKANTOOR The Petticoats, IMPRESARIAAT The Petticoats, MUZIEKBURO The Petticoats, MUZIEKBUREAU The Petticoats, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Petticoats, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Petticoats, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Petticoats.

 

Offerte The Petticoats aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag