Raffaela Paton boeken

Eigenschappen Raffaela Paton boeken

Prijs
v.a. 1.950
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Raffaela Paton boeken?

Raffaela Paton boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Raffaela Paton.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Raffaela Paton.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Raffaela Paton ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Raffaela Paton plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Raffaela Paton

Extra informatie Raffaela Paton

Muziek zit in het bloed van Raffaëla Paton en al vanaf haar achtste beklom ze het podium en wist ze: “Ik wil zangeres worden.” 

Inmiddels kent heel Nederland de knappe 35-jarige zangeres die 12 jaar geleden vol overtuiging het TV-programma Idols won en meteen daarna de hitlijsten aanvoerde met haar debuut-single ‘Right Here, Right Now’. Haar debuut album ‘Raffaela’ werd met platina bekroond. Met Paul de Leeuw scoorde zij in datzelfde jaar een dikke hit met het duet ‘Mijn Houten Hart’. 

Dat zij zeer veelzijdig is bleek niet alleen uit haar optredens op grote podia als Eurogames (2011), Songfestival (2012) maar ook door haar deelname aan De Beste Zangers Van Nederland in 2013 waar zij nummers zong van en -met collega’s als Rob de Nijs en Simone Kleinsma. 

Een brug naar musical is daarna ook een feit want in 2016/17 staat zij in het theater met de musical ‘Hair’ voor Stage Entertainment. 2018 is het jaar van North Sea Jazz! Hier zingt Raffaëla soul/disco klassiekers van oa Chaka Khan, Earth Wind & Fire en The Trammps tijdens de opening samen met het Nederlands Studenten Jazz Orkest.

2019 staat in het teken van nieuw Nederlandstalig materiaal. In februari verschijnt de nieuwe single gevolgd door een Nederlandstalige EP.

Raffaëla is één van de beste zangeressen die Nederland kent en staat garant voor een soul/disco feestje (tape/band) met hits van oa Amy Winehouse, Lionel Richie, Tina Turner, Donna Summer, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Diana Ross, Bruno Mars en Gloria Gaynor. Maar ook een intieme akoestische soul/pop set (gitaar/piano) met songs van oa John Legend, Glady Knight, Nina Simone, Al Green en Etta James is mogelijk. 

Raffaela Paton boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Raffaela Paton.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Raffaela Paton, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Raffaela Paton en de eventuele overige kosten om een optreden van Raffaela Paton mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Raffaela Paton.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Raffaela Paton. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Raffaela Paton aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag