Alain Clark boeken

Eigenschappen Alain Clark boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Alain Clark boeken?

Alain Clark boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alain Clark.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alain Clark.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alain Clark ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alain Clark plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alain Clark

Extra informatie Alain Clark

Zanger, gitarist, componist, producer en vooral: muzikant in hart en nieren. Alain Clark is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Voor zijn laatste album ‘Walk With Me’ legde hij zich weer toe op wat hij nog steeds goed kan: het maken van hitsingles. Alain ging ook voor het eerst het theater in en nam bezoekers mee op een muzikale wandeling door zijn leven. Op dit moment werkt hij aan nieuw materiaal.

Met een flinke rij hits op zak als ‘This Ain’t Gonna Work’, ‘Hold On’, ‘Love is everywhere’, ‘Back in my World’ en het ontroerende duet met zijn vader Dane Clark, ‘Father and Friend’ is Alain dé ideale artiest voor uw B2B-event. Te boeken met volledige live band of in intieme akoestische setting!

Alain Clark boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alain Clark, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alain Clark.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Alain Clark aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag