Wudstik

Eigenschappen Wudstik boeken

Prijs
v.a. 1.750
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Wudstik boeken?

Wudstik boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wudstik.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wudstik.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wudstik ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wudstik plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wudstik

Extra informatie Wudstik

Biografie Wudstik (TVOH)
Wudstik groeit op in een Nederlands/Moluks gezin, pa en broer luisteren naar rockmuziek en op het schoolplein regeren Tupac en Notorious B.I.G. Inspiratie kent vele gezichten.

Jermain van der Bogt (1981) had dan ook de Aardschok én de Source op zijn nachtkastje liggen. Opgroeiend in Amersfoort ontwikkelt Jermain zich muzikaal onder de vleugels van rapformatie D.A.C met o.a. vrienden Jiggy Dje Diggy Dex, waarmee snel en onverwachts grote successen worden behaald.

In 2013 is Wudstik 1 van de deelnemer van The Voice of Holland.
Wudstik (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wudstik boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wudstik.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wudstik, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wudstik en de eventuele overige kosten om een optreden van Wudstik mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wudstik.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wudstik. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wudstik checken, een gratis optie plaatsen op Wudstik en de boeking(en) van Wudstik voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wudstik, BOEKINGSBUREAU Wudstik, BOEKINGSBURO Wudstik, ENTERTAINMENTBUREAU Wudstik, ENTERTAINMENTBURO Wudstik, ARTIESTENBUREAU Wudstik, BOEKINGSKANTOOR Wudstik, IMPRESARIAAT Wudstik, MUZIEKBURO Wudstik, MUZIEKBUREAU Wudstik, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wudstik, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wudstik, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wudstik.

 

Offerte Wudstik aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag