Frans Bauer

Eigenschappen Frans Bauer boeken

Prijs
v.a. 9.900
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Frans Bauer boeken?

Frans Bauer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans Bauer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frans Bauer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frans Bauer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Bauer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frans Bauer

Extra informatie Frans Bauer

Frans Bauer werd op 30 december 1973, op een autoloze zondag, geboren in het ziekenhuis in Roosendaal. Al op zeer jonge leeftijd kwam Frans erachter dat zingen één van zijn grootste passies was. Daarom begon hij op zijn elfde al met het nemen van zanglessen en trad hij vanaf toen regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten. Wist u dat Frans Bauer tijdens één van zijn vele optredens overvallen werd door het team van ‘All you need is love’ met een videoboodschap van twee meisjes? Mede hierdoor groeide Frans uit tot een nationale beroemdheid. Met zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ brak Frans Bauer definitief door, waarna hij hit na hit scoorde.

Ook gewild in Duitsland

Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland is Frans een graag geziene artiest. Zijn grote doorbraak in Duitsland kwam met de release van het album ‘Liebesbriefe’. Maar naast Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans ook diverse duetten gezongen met onder andere Marianne Weber en Corry Konings. Ook bij de nationale omroepen is Frans Bauer een graag geziene gast. U heeft hem vast weleens gezien bij bijvoorbeeld Ivo Niehe, Ushi van Dijk of Jensen. En inmiddels liggen ook onze zuiderburen aan zijn voeten en zijn ook de boekingen in België niet meer te stoppen.

In het hart gesloten

Één van de meest bijzondere dingen die hij in zijn leven heeft meegemaakt, is dat hij als jonge artiest vereeuwigd is als wassenbeeld in het Madame Tussaud. Dit is wel een heel bijzonder erkenning.

Frans Bauer is te boeken als tape-act, welke 30 minuten duurt. Daarnaast kun je hem ook inhuren samen met live begeleiding door de Holland Showband, waarbij hij 45 minuten optreedt. Frans is zowel voor privéfeesten als voor bedrijfsevenementen in te huren.

Frans Bauer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frans Bauer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frans Bauer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frans Bauer checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140

Offerte Frans Bauer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag