Danny Nicolay

Eigenschappen Danny Nicolay boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Danny Nicolay boeken?

Danny Nicolay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Nicolay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Nicolay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Nicolay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Nicolay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Nicolay

Extra informatie Danny Nicolay

Biografie Danny Nicolay
Danny treedt al jaren op in het land en heeft hiermee inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en is dan ook echt klaar voor zijn landelijke doorbraak. Afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen zoals het Jordaanfestival (10.000 mensen), Snikkel Festival (5000 mensen) en onlangs ook nog in het Gelredome voor 24.000 mensen!

Danny’s laatste 2 singles kregen veel aandacht. ‘De geur van je huid’ stond 5 weken in de top 100 en is inmiddels een veel gedraaid nummer in alle uitgaansgelegenheden, want door heel Nederland wordt het mee gezongen tijdens Danny’s optredens. Met het nummer ‘Waanzinnig’ deed Danny vorig jaar een gooi naar het songfestival en viel uiteindelijk af in de laatste selectieronde. Danny ging niet bij de pakken neer zitten en gaf zich op voor het ‘Alternatief songfestival’ van het NCRV programma ‘Man bijt hond’. Hij was twee weken lang dagelijks op TV te zien en eindigde uiteindelijke als 1ste! Hiermee kwam Danny weer behoorlijk in de publiciteit!

Danny heeft inmiddels ook zijn eigen fanclub waarvan in een tijdsbestek van 4 maanden al 200 mensen lid zijn geworden. Onlangs werd dan ook de 1ste fanclubdag gehouden in Almere, waar Danny ook woonachtig is. Dit was een groot succes en een supergezellige middag met optredens van goede vrienden van Danny: Alex, Starkoo, Grad Damen, Gerard Joling e.v.a. Grad Damen heeft op deze middag ook Danny’s nieuwste cd single uitgereikt: ‘Sterren en maan’. Het nummer is geschreven door Jacques van Eijck (bekend van o.a Wolter Kroes). ‘Sterren en maan’ is een mooie ballade en ook een lied dat ergens over gaat. Het is geproduceerd door John Dirne en Danny wordt begeleid door bekende muzikanten als Ton Dijkman, Giovanni Camanita, en Bert Meulendijk, allen uit de Borsato band. Hierdoor ontstond een topproductie en heeft producer John Dirne zich weer overtroffen. Van deze single wordt ook een videoclip gemaakt die natuurlijk in de sfeer van de sterren en maan zal worden opgenomen (romantisch). Danny en John zijn druk bezig met het opnemen van het CD album dat begin volgend jaar op de markt moet komen. Alles wordt live opgenomen en er zullen liedjes opstaan van Jacques van Eijck, Ton Dijkman, Han Koorenneef en waarschijnlijk John Ewbank, het belooft dus een prachtig album te worden. Nu nog hopen dat Danny in Hilversum nog de kans en waardering krijgt die hij in de ogen van zijn vele fans verdient, want als Danny z’n doorbraak erin zit, is Nederland weer een ‘Ster’ rijker!

 

Danny Nicolay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Nicolay boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Nicolay.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Nicolay, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Nicolay en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Nicolay mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Nicolay.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Nicolay. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Nicolay checken, een gratis optie plaatsen op Danny Nicolay en de boeking(en) van Danny Nicolay voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Nicolay, BOEKINGSBUREAU Danny Nicolay, BOEKINGSBURO Danny Nicolay, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Nicolay, ENTERTAINMENTBURO Danny Nicolay, ARTIESTENBUREAU Danny Nicolay, BOEKINGSKANTOOR Danny Nicolay, IMPRESARIAAT Danny Nicolay, MUZIEKBURO Danny Nicolay, MUZIEKBUREAU Danny Nicolay, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Nicolay, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Nicolay, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Nicolay.

 

Offerte Danny Nicolay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag