Ferry de Lits

Eigenschappen Ferry de Lits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Ferry de Lits boeken?

Ferry de Lits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry de Lits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ferry de Lits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ferry de Lits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry de Lits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ferry de Lits

Extra informatie Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single “Kijk In Mijn Hart”, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.

Ferry bestormt de hitlisten met platen als “Ejoo Ejoo”, “Joana” en “Ademloos Door De Nacht”.

Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single “Iedereen Wist ’t” is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met zijn nieuwe single, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert.

Afgelopen mei bracht Ferry zijn nieuwste album “Ademloos” uit dat ontzettend goed is ontvangen. Het album is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.

Ferry de Lits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ferry de Lits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ferry de Lits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ferry de Lits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ferry de Lits checken, een gratis optie plaatsen op Ferry de Lits en de boeking(en) van Ferry de Lits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ferry de Lits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag