Alex

Eigenschappen Alex boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Alex boeken?

Alex boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alex.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alex.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alex ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alex plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alex

Extra informatie Alex

Biografie Alex
Bij ieder optreden geeft Alex datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een professionele en zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er bijna letterlijk vanaf vliegen; feestuhhhhhhhh!!!

Alex wordt gezien als één van de nieuwe sterren van Nederland. Onder andere Edwin Evers. Frits Spits, Karel van Kooten en Pierre Kartner hebben dit bevestigd.

Zijn single “Een bossie rode rozen”, zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde in 2000 een nummer I notering in de vaderlandse hitlijsten. Gedurende het Carnaval was het de meest gedraaide plaat. De single stond 40 weken lang genoteerd in de Nederlandstalige Mega Top 30, behield drie weken de eerste plaats en eindigde vervolgens hoog in de Mega Top 100 van 2000.

Naast deze hitsingle kreeg Alex landelijke bekendheid dankzij optredens in diverse tv programma’s zoals “De Bus”, “De Aftrap”, “Shownieuws’, “Postcode Loterij Show” en live optredens in de Amsterdam Arena, Gelredome en het Arke Stadion. Voordat Alex doorbrak stond bij al in voorprogramma’s van grote artiesten zoals André Hazes, Sugar Lee Hooper, Ben Cramer, Harry Slinger e.v.a.

Op professionele wijze bracht Alex de zaal in de juiste feeststemming voor de hoofd-artiest. Alex bestormt nu op eigen kracht grote zalen. Een dynamisch optreden, goede uitstraling en een groot enthousiasme staan aan de basis van een professionele presentatie. Alex zijn live-repertoire is al even boeiend als de zanger zelf. Van Marco Borsato tot Queen, alles is mogelijk. Met krakers als (uiteraard) “Een bossie rode rozen”. Gemoderniseerde en vooral swingende versies van “De Clown” en “Een Vrijgezel”, plus een perfecte Hazes medley gaat het dak er gegarandeerd af! De nadruk bij elk optreden van Alex ligt op FEEST, of liever feestuhhhhhhhh!!!

Alex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alex boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alex.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alex, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alex en de eventuele overige kosten om een optreden van Alex mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alex.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alex. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alex checken, een gratis optie plaatsen op Alex en de boeking(en) van Alex voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alex, BOEKINGSBUREAU Alex, BOEKINGSBURO Alex, ENTERTAINMENTBUREAU Alex, ENTERTAINMENTBURO Alex, ARTIESTENBUREAU Alex, BOEKINGSKANTOOR Alex, IMPRESARIAAT Alex, MUZIEKBURO Alex, MUZIEKBUREAU Alex, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alex, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alex, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alex.

 

Offerte Alex aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag