Danny van der Kracht

Eigenschappen Danny van der Kracht boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Danny van der Kracht boeken?

Danny van der Kracht boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny van der Kracht.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny van der Kracht.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny van der Kracht ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny van der Kracht plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny van der Kracht

Extra informatie Danny van der Kracht

Biografie Danny van der Kracht
Danny van der Kracht (1973) staat op jonge leeftijd al graag in de schijnwerpers. Op achtjarige leeftijd maakt Danny kennis met (hooggeëerd) publiek als hij samen met André Hazes ’n Beetje Verliefd zingt in een volle circustent van ‘Circus Bassie Adriaan’.

Vrij snel daarna begon Danny zelf liedjes te schrijven en hoopte hij dat hij ooit – net als André Hazes – het publiek zou mogen vermaken met zijn eigen liedjes.

Vele jaren later, in 1996, bracht Danny zijn eerste CD-single uit die direct aandacht kreeg van de landelijke televisie. Enkele jaren later besloten Danny en zijn vaste producer Olav Hesselmans om zich toe te leggen op hét feestrepertoire. Sinds die tijd worden er steevast twee singles per jaar uitgebracht. Een carnavals-/après-skisingle en een zomersingle.

In 2008 bracht Danny zijn single ‘k Heb Een Koe opnieuw uit en het lied wordt tot op de dag van vandaag op menig feest en radiozender gedraaid. Dit lied heeft ook een notering behaald in De Nederlandstalige Top 30.

Een optreden van Danny staat overigens garant voor 100% feest. Danny’s liedjes slaan aan bij jong en oud. Tevens heeft Danny enkele oude feestkrakers van André van Duin, Johnny Hoes en Tol Hansse in een nieuw jasje gestoken. Deze worden tijdens ieder optreden ook uit volle borst meegezongen.

Danny is naast feestzanger ook journalist van enkele vaktijdschriften en van roddelblad Party. In België heeft men Danny – vanwege zijn verhalen die verschijnen in de Party – omgedoopt tot Partyzanger. Danny zelf is erg in zijn nopjes met deze benaming. Danny vertelt: “Heel veel zangers van feestrepertoire noemen zich ‘feestzanger’. Ik vind ‘Partyzanger’ eigenlijk veel mooier klinken en het past natuurlijk dubbel bij mij, omdat ik ook schrijf voor de Party!”

Danny heeft ook een eigen Nederlandstalig radioprogramma Holland Hitland bij FavorietFM. In de uitzending is iedere twee weken een Nederlandse artiest te gast. De afgelopen tijd sprak Danny onder andere met Jan Smit, Henk Wijngaard, Marianne Weber, Jeroen van der Boom, Gerard Cox en Ronnie Tober.

Danny’s singles kregen in de loop der jaren steeds meer aandacht van nationale én internationale media. Enkele voorbeelden zijn:

•    SBS Shownieuws (SBS 6). Zij riepen Danny’s carnavalssingle ‘k Heb Een Koe uit tot ‘Carnavalsplaat van het Jaar’

•    4 in ’t Land (RTL 4). Zij maakte een reportage over Danny tijdens carnaval.

•    Man bijt Hond (NCRV). Danny was te zien met zijn lied De Schoorsteenveger

•    Het gevoel van Carnaval (KRO). Danny is te zien als presentator/zanger waar hij in een reportage op zoek gaat naar het ultieme carnavalslied in Kielegat (Breda).

•    Piets Weerbericht (SBS 6). In de uitzending lanceert Danny – tijdens het weerbericht van Piet Paulusma – zijn toenmalige zomersingle.

•    Diverse reportages op regionale zenders, waaronder RTV Noord-Holland, TV Gelderland, Graafschap TV, etc.

•    Danny was ook op de radio te horen bij o.a. Coen Sander Show (3FM), Evers Staat Op (Radio 538), RadioNL en 1.000 Zonnen Garnalen (Radio Een – België)

•    Danny verscheen ook in Musikantenstadl (ARD – Duitsland) en JIM (commerciële jongerenomroep in België)

•    Artikelen rondom Danny verschenen in o.a. De Telegraaf, Sp!ts, Metro, DAG, De Gelderlander, De Weekkrant, Party en Panorama.

Danny van der Kracht boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny van der Kracht boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny van der Kracht.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny van der Kracht, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny van der Kracht en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny van der Kracht mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny van der Kracht.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny van der Kracht. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny van der Kracht checken, een gratis optie plaatsen op Danny van der Kracht en de boeking(en) van Danny van der Kracht voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny van der Kracht, BOEKINGSBUREAU Danny van der Kracht, BOEKINGSBURO Danny van der Kracht, ENTERTAINMENTBUREAU Danny van der Kracht, ENTERTAINMENTBURO Danny van der Kracht, ARTIESTENBUREAU Danny van der Kracht, BOEKINGSKANTOOR Danny van der Kracht, IMPRESARIAAT Danny van der Kracht, MUZIEKBURO Danny van der Kracht, MUZIEKBUREAU Danny van der Kracht, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny van der Kracht, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny van der Kracht, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny van der Kracht.

 

Offerte Danny van der Kracht aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag